Medya Düzenleme Tarihi : 26 Haziran 2020 01:28 Haber Girişi : 26 Haziran 2020 01:42

Yağız TV, stüdyodan çıktı sahaya indi! 

Yağız TV, stüdyodan çıktı sahaya indi! 
Başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya yayın altyapısı sunan Yağız Medya, 'Yeni Nesil Habercilik'  anlayışı ile Erzurum'un da sesi ve soluğu oluyor.
Yağız TV, stüdyodan çıktı sahaya indi! 

Erzurum Post- Erzurum'dan dünyaya yayın altyapısı sunan Yağız Medya, şehrin sesi ve soluğu oluyor.

 


Taner Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Yağız Medya teknik altyapısı ile Erzurum'dan tüm dünyaya yayıncılık hizmeti veriyor. 

 

 

Deneyimli Gazeteci M.Güven Uşun'un Genel Yayın Yönetmenliğinde 'Yeni Nesil Habercilik' sloganıyla yola çıkan Yağız Medya, yine Türkiye'de internet haberciliğinin öncü ismi Erzurum Post'un Yayın Yönetmeni  Gazeteci Orhan Bozkurt ile bir ilki gerçekleştirdi.

 


Yağız Medya'nın teknik imkanları ile önceki gün tarihi Üç Kümbetler önünden Yakutiye Belediye Başkanı Mahmıt Uçar'ın konuk olduğu Erzurum'da 25.Saat programı sadece Facebook üzerinden anlık 53 bin kişiyi aşkın izleyiciye ulaştı.

 

 

Erzurum'da bir ilki gerçekleştiren Yağız Medya, 'Orhan Bozkurt ile 25.Saat' programıyla todalde ise tüm soyal medya üzerinden anlık 177 bin 600 civarında bir izleyici kitlesine ulaştı.

 


Adeta görsel ve kültürel bir şöleninin sunulduğu program dünyanın her yerinden anlık izleyenlerin yanı sıra tekrarları ve yine binleri bulan paylaşımları ile de olağanüstü bir ilgi gördü.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.