Ya seninle ya sensiz!

Erzurumspor, Süper ligde kimlerle mücadele etmiyor ki? Neredeyse Psikologluk oldu... Başta TFF , sonra TFF VAR odasının  kilitli odaları!, Erzurumspor’un hakkı olan ama ‘hakkı verelim mi vermeyelim mi?' tartışmaları arasında ikilem değil üçlem yaşayan hakem kardeşlerimiz!,  düşme potasına giren bazı takımların , hayal edilemeyecek maçlar kazanmaları, üstüne bir de Dadaş’ın içindeki kör bıçaklı hainler!

 

Erzurumspor, Malatyaspor maçına mutlak galibiyet parolası ile çıksa da, Yılmaz Vural takımın içinde ve çıkarabileceği 11'i çıkarabildi . ‘Ben olmazsam bittiniz' şeklindeki restler yemedi.

 

Ligin dibinde can havli ile  puan kapma yarışında olan bir  takımı  direkt eleştirmek bana acımasızca geliyor.. Maçın heyacanlı dakikalarında yazdığım birkaç anektot hariç, takımı bu saatte eleştirmek ‘çok komik' . Nesini eleştirelim ki ... Net bir şey var ortada, ‘Erzurumspor’a alabileceği maçlarda 3 puan, direneceği maçlarda en az 1 puan' hedef budur.

 

Ali şöyle, Veli  atağa katılmıyor, Cocu koşmuyor.. şeklinde  eleştiri gibi görünen ama kin dolu mesajları anlamsız buluyorum.. Oynuyorlar bırakın oynasınlar.. Ne hoca’nın Yaşı ne futbolcunun kalanını eleştirerek zaman kaybedemeyiz. Erzurumspor’a puanlar / puan lazım.. Nasıl gelirse gelsin .. Akıllı olalım, yönetime destek olalım, bu rampayı bir aşalım yönetimle çok güzel şeyler yapacağız. En az Hatayspor gibi bir takım vaadi var!  Şu an bizim safımız şehrin takımından yanadır.

 

Erzurumspor, Malatyaspor karşısında kötü bir oyun sergilemedi . Bireysel hatalar olabilir, oldu da. Varım ama oynamıyorum ları da görüyoruz ! Kimse aptal değil. Oynamayanların kariyerlerine bu  davranışları yazılacaktır.. Her maç 11'e giren bir adam  gol atamıyor ise Erzurumspor’dan sonra emekli olur!. Erzurumspor çok iyi bir vitrindir. Malatyaspor maçında ne varsa sizde var yürekli adamlar dedirttiniz. İsimlerini yazmamayım ama  bizim efsanelerimize laf yok.. Her şekilde kabulümüz.

 

İlk yarı golsüz kapansa da  pozisyon üretimi vardır. İkinci yarı takım çok iyi bir hücum ivmesi yakalamış, rakip kale önünde göğsünü germiştir. Emrah güzel ortalar kesmiş, direkleri sallamış.. Obe, ‘ ben profesyonel futbolcuyum ‘ dedirtmiştir. Kaleci Sulski kalesinde daha dikkatli olmuş,  Rashani daha iyi olacak.. o parayı nasıl yediğini düşündüğüm kişi hariç futbolcular ellerinden geleni yaptılar.  İyi bakalım biraz , iyi görelim..

 

Maçın kaderinin değişmesi için  iyi mücadele ettiler, fakat Buğra topu Obe’ye kazandırınca  saniyeler bir anda geldi geçti, kanın pıhtılaşma hızı arttı ve dondu.. .. Obe dönerek sert vurdu ki defansı yaran topu kaleci bile göremedi, kaleci düştüğünde topu ağlarında görmüştü. 96. Dakika bile olsa  3 puanın gelmesi önemli idi. Bundan güzel bir duygu olur mu? Yedeği-kalecisi sevinçte...

 

Yılmaz hocayı da futbolcuları da, yılmadan takımın başında duran yönetimi de kutlarım.. Az sayıda da olsa Erzurum’un gururu gerçek taraftarların sesini, itirazlarını, haykırmalarını duymak güzeldi Kazım Karabekir stadyumunda. 2'de iki yaptılar, yolunuz bahtınız açık olsun, ardınızdayız yılmadan sınır bekçileri gibi..  Bu takımın  forma reklamlarını iptal ettirenler, sizde Erzurumlu ruhu kalmamış,  sizi affetmeyeceğiz..

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.