Spor Haber Girişi : 17 Nisan 2021 17:33

Vural: Bundan sonra her maçımız final!

Vural: Bundan sonra her maçımız final!
Yılmaz Vural, "Bu sene ligde kalma puanının 45'e yakın olacağını düşünüyorum. O açıdan biz oynadığımız her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

Erzurum Post- Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, deplasmanda 3-2 kazandıkları  Denizlispor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

 

''BERABERLİK İKİ TAKIMADA YARAMIYORDU''

 

Kritik bir maçta kazandıkları için sevinçli olduklarını belirten Yılmaz Vural, "Beraberlik iki takıma da yaramıyordu. Berabere bitse, iki takım da el ele tutuşup giderdik diye tahmin ediyorum. En azından bizim umudumuz var. Matematiksel bakıldığı zaman Denizlispor’un da umudu var. Önlerinde 7 maçı var, 21 puan yapar, herkesi yenerlerse 48 puanla ligde kalırlar. Çünkü bu sene ligde kalma puanının ben 45 puanlara yakın olacağını düşünüyorum. O açıdan biz oynadığımız her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız" diye konuştu. 

 

"HER MAÇIN BAŞKA BİR HİKAYESİ VAR"

 

Önlerinde final niteliğinde karşılaşmaların olduğunu ifade eden Vural, "Bizim gibi sıkıntısı olan Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa takımlarıyla oynayacağız. Fenerbahçe şampiyonluğa oynuyor. İki takım daha var, Gaziantep FK ve Alanyaspor rahat olan takımlar. Dolayısıyla her maçın başka bir hikayesi var. Çarşamba günü Yeni Malatyaspor maçını kazanırsak, takımımızın ligde kalma şansının çok artacağını düşünüyorum. Umarım başarırız" diye konuştu.  

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.