Erzurum Haber Girişi : 03 Haziran 2020 17:34

Vali Memiş: Maskesiz çıkmayın, mesafeyi koruyun

Vali Memiş: Maskesiz çıkmayın, mesafeyi koruyun
Erzurum Valisi Okay Memiş, kentteki pozitif vaka sayısını 78 olduğunu açıkladı. Kentte şimdiye kadar 14 hastanın hayatını kaybettiğini bildiren Vali Memiş, bir kez daha maske ve sosyal mesafe uyarısı yaptı.

Erzurum Post-Yağız TV Erzurum kanalında Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt’un hazırlayıp sunduğu '25.Saat' programının canlı yayın konuğu olan Erzurum Valisi Okay Memiş, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

 

''BİR HAFTADIR POZİTİF VAKALAR ARTTI''

 

Vali Memiş, son bir haftadır il genelinde pozitif vaka sayılarında artış olduğunu belirterek, bir hafta öncesine kadar 40-50 bandında ilerleyen vaka sayılarının bugün 78’e çıktığını söyledi.  Vali Memiş, normalleşme sürecinde de hijyen kurallarına uyulmasını istedi.

 

 

25.SAAT'E ÖZEL ÇARPICI AÇIKLAMALAR

 

Tarımdan-turizme, ulaşımdan-eğititme Erzurum'un gündemini değerlendiren Vali Okay Memiş, Erzurturm Hava Limanı uçuş trafiği emniyetini sağlayacak olan Kategori 3A (CAT-3A) sisteminin kurulum çalışmalarına yöenlik eleştirilerine de açıklık getirdi. Vali Memeiş, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Büyükşehir Belediye Başlkanı Mehmet Sekmen ile birlikte yaptığı denetim sırasında yaşananlarla ilgilki şunları söyledi:

 

''BEN ŞOV YAPMAM, DEVLET ADAMIYIM''

 

''Bir tane kepçe, bir kamyonla çalışma yapılıyor.Dururmu görünce bu yılda bitmeyeceği endişesine kapıldım.Yaptığım açıklama ile gündeme geldik. Ama ben şov adamı değilim. Biz devlet adamıyız.Siyasilerimiz, sayın milletvekillerimiz ellerine kazma- kürek alıp kendileri yapacak değiller ya... '' 

 

İŞTE ERZURUM’DA SON DURUM

 

Pozitif vaka sayısı: 78

Bugün iyileşen hasta sayısı: 9

Bugün yapılan test sayısı: 457

Toplam test sayısı: 11 bin 500

Toplam pozitif vaka sayısı: 475

Hayatını kaybeden hasta sayısı: 14

Toplam iyileşen hasta sayısı: 383

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.