Erzurum Haber Girişi : 02 Aralık 2020 14:43

TÜRKAV'dan Erzurum Post'a ziyaret

TÜRKAV'dan Erzurum Post'a ziyaret
TÜRKAV Erzurum Şube Başkanı Fatih Dereli ve Yönetim Kurulu üyesi Tevhit Yazıcı, Erzurum Post'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Erzurum Post-Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Erzurum Şube Başkanı Fatih Dereli ve Yönetim Kurulu üyesi Tevhit Yazıcı, Erzurum Post'a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette başkan Fatih Dereli, Erzurum Post Genel Yayın Yönetmeni Orhan Bozkurt’a vakfın sürdürdüğü hizmet ve faaliyetler hakında bilgiler aktardı.

 

Yönetimi yeni devraldıklarını belirten Fatih Dereli, TÜRKAV Erzurum şubesi olarak yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi .Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Orhan Bozkurt ise TÜRKAV'ın bir sivil toplum örgütlülüğü bilincinde önemli ve köklü bir yere sahip olduğunu belirtti.

 

Ziyarette Türkiye gündemi, çalışma hayatı ve çalışanların sorunları hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Fatih Yılmaz 03 Aralık 2020 01:51

    Türkav Erzurum’da eski bir stk olmasına rağmen tabiri caizse ölü uykusuna yatmıştı. Takip edebildiğim kadarıyla yeni yönetim genç ve dinamik bir kadrodan kurulmuş. Şu ana kadar da salgın dönemi olmasına rağmen özellikle sosyal medya imkanlarını etkili kullanıyorlar. Başarılar dilerim.