Teknoloji Haber Girişi : 17 Mayıs 2020 11:56

Teknolojinin Eğlenceli ve Samimi Hali: Webtekno

Teknolojinin Eğlenceli ve Samimi Hali: Webtekno
Webtekno, takipçilerine aynı YouTube kanalındaki samimiyet ile bezenmiş teknoloji içeriklerini en kaliteli biçimde sizlere sunuyor.

Erzurum Post-Teknolojisever insanların günümüzde güncel bilgiye ulaşabileceği birçok haber sitesi bulunmakta. Webtekno, takipçilerine aynı YouTube kanalındaki samimiyet ile bezenmiş teknoloji içeriklerini en kaliteli biçimde sizlere sunuyor. Samimiyetin yanına eğlenceyi de ekleyen Webtekno’da oyunlar, uzay, diziler, teknoloji ve bilim gibi birçok konuda içerik bulabiliyorsunuz.



Teknoloji, bilim, oyun, sinema, dizilerle ilgili güncel haberler ve içerikler sunan, samimiyet ve eğlenceyi de eksik bırakmayan Webtekno’ya daha yakından bakalım.

 

Dünyadaki tüm haber sitelerinin ortak bir amacı vardır: Edinilen bilgileri ve oluşan gelişmeleri okuyucuya aktarmak. Boş vakitlerinde insanlar oyun oynamak veya sosyal medyada gezinmek dışında haber sitelerinde dolaşıp gündemi takip etmeyi de severler. Tabii sosyal medyanın hayatımıza daha çok işlemesiyle birlikte haber sitelerine duyulan ihtiyaç da ortadan kalktı.

 

Her ne kadar sosyal medyada bilgi, haber sitelerinden daha hızlı yayılabiliyor olsa da bu hız, bazen pozitif değil negatif etki oluşturabiliyor. Zira denetim olmadığından dolayı yanlış bir haber de hızlıca yayılabilip kitleleri yanlış yönlendirebiliyor. Bilgi doğruluğundan emin olabileceğiniz, aynı zamanda hızlıca ulaşabileceğiniz bir bilgi kaynağı arıyorsanız size hemen bir öneri yapalım: Webtekno. Webtekno hem Twitter hem Facebook hem de Instagram’da aktif bir şekilde paylaşımlar yapmakta.

 

Kuruluşu 2013 yılına dayanan İzmo Bilişim altında açılan Webtekno’nun amacı, en başından beri doğru bilgiyi okuyucularına samimi bir şekilde aktarmak oldu. Teknolojiyi yakından takip edenlerin sıklıkla ziyaret ettiği bir platform olan Webtekno, durmadan gelişen dünyada en doğru bilgiyi hızlıca alabileceğiniz bir kaynak oldu.

 

Teknoloji dünyası sandığınızdan daha geniş:

 

 

İnsanların çoğu teknolojiyi akıllı telefonlardan ibaret sanmakta ancak durum böyle değil. Teknoloji dediğimiz kavram, temeline baktığında gelişim süreci demektir. Örneğin insanlık tarihinin ilk keşiflerinden ateş de bir teknolojiydi, aynı şekilde tekerlek de. Özetle bir ihtiyacı kolayca giderebilmek adına geliştirilen herhangi bir şeye teknoloji diyebiliriz.

 

Webtekno da teknolojiyi bu bahsettiğimiz bağlamda ele alıyor, bu sebeple diğer sitelerden ayrılıyor. Webtekno yazarları, okurlarına doğru bilgiyi en anlaşılır ve en samimi halde ulaştırmaya çalışıyor, bunu yaparken de olabildiğince özgün olmaya uğraşıyorlar. Yazılarını yazarken sadece kendi gözlerinden değil, aynı zamanda okurun gözünden de eleştirel bakıyorlar.

 

Oyun fırsatları da Webtekno’da:

 

 

Genel teknoloji gelişmelerinin yanı sıra bahsettiğimiz gibi Webtekno, içeriklerine eğlenceyi de dahil ediyor. Çok sevdiğiniz bir oyunun indirimde olduğunu veya kısa süreliğine ücretsiz olduğunu Webtekno’nun sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip ederek kolayca öğrenebilirsiniz. Webtekno bu tarz indirim gelişmelerini okuyucuları için takip edip anında içerikleştirip size sunuyor.

Steam, Uplay, Origin ve Epic Games gibi popüler oyun platformlarında büyük indirime giren veya kısa süreliğine ücretsiz olan oyunları takip edebilmek adına Webtekno Oyun sayfasını tarayıcınızın sık kullanılanlarına ekleyebilirsiniz. 

 

Eğlence sadece oyunlarla sınırlı değil, her kesime uygun dizi ve film listeleri de var:

 

 

Aynı haber sitelerinin sosyal medya sebebiyle yavana atılması gibi geleneksel medyada yayınlanan diziler ve filmlerin de artık pek bir önemi kalmadı. Artık insanlar dizi ve filmleri BluTV, puhutv, Netflix gibi platformlardan takip ediyor. Tabii Disney+ ve Amazon Prime Video da bu platformların arasında yer alıyor ancak henüz ülkemizde mevcut değiller.

 

Mevcut olmasalar bile Webtekno, okuyucuları için bu kaynakları takip edip buralarda yayınlanan en iyi dizi ve filmleri sizler için kısa ve sade listelerde bir araya getiriyor. Sinema ve Dizi kategorisi altında istediğiniz her türden filmlerin ve dizilerin listelerini bulabilir, ‘’ne izleyeceğim ben?’’ diye düşünmek zorunda kalmazsınız.

 

Webtekno sadece bilgisayarda değil, mobil platformlarda da mevcut.

 

 

Her ne kadar bazı klasik okurlar haber sitelerini sadece tarayıcılardan takip etse de bahsettiğimiz gibi teknoloji bayağı bir gelişti. Webtekno’nun hem Android hem de iOS cihazlarda kullanabileceğiniz bir mobil uygulaması bulunmakta. Mobil uygulamada sevdiğiniz içerikleri kaydedebilir, gözünüz yorulursa uygulamayı karanlık moda alabilir ve aynı tarayıcıdaki gibi aradığınız içerikleri kolayca bulabilirsiniz.

 

Bunların yanı sıra günün trendlerine de göz atabilir veya haber kategorilerinde gezinebilirsiniz. Teknoloji, oyun, dizi, film ve daha birçok konudan en doğru şekilde haberdar olabilmek ve haber okurken samimiyeti hissedebilmeniz adına gerek Webtekno’nun internet sitesini gerekse mobil uygulamasını takip edebilirsiniz. İyi okumalar :)