Spor Düzenleme Tarihi : 08 Temmuz 2020 13:04 Haber Girişi : 08 Temmuz 2020 13:09

Şifo'dan, Sissoko ve Rashad’a özel markaj!

Şifo'dan, Sissoko ve Rashad’a özel markaj!
Dadaşların tecrübeli çalıştırıcısı Mehmet Özdilek, Altay ile oynayacakları kritik 90 dakika öncesinde Sissoko ve Rashad ile özel ilgileniyor. İki yıldızı adeta markaja alan Teknik Patron Özdilek, “Bu maçta Kahraman sizler olabilirseniz” dedi.

Erzurum Post-Pazar günü Giresun’dan aldığı 2-0’lık galibiyetle morali düzelen ve haftalardır elinde bulundurduğu ikincilik koltuğunu geri alan BB Erzurumspor’da cezalı olan Juju’nun yerine Teknik Patron Mehmet Özdilek, İbrahim Sissoko, Rashad Muhammed ikilisinden birine ilk onbirde forma vermeyi planlıyor.Tecrübeli teknik adam, antrenmanlarda özel olarak ilgilendiği iki oyuncuyu adeta markaja aldı.

 

Özdilek, “Ben daha önce bir yabancı oyuncumuz bize şampiyonluğu getirebilir, demiştim. O gün, bu Pazar günü olabilir. Rashad ya da İbrahim Sissoko ve ya takımdaki başka bir yabancı oyuncumuz Altay karşısında Erzurum adına kahraman olabilir. Kadrodaki tüm oyuncularıma kalan 180 dakika da güvenim ve inancım tam” diye konuştu. Nurullah Pala/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.