Mucizeye yelken açarken!

Bugün yazacağım yazı BB Erzurumspor’un geleceği ile ilgili yazıp yazmamakta düşündüm bugün söylememiz gerekenleri, yazmamız gerekiyor. Erzurum sevgimi yüreğimde taşıyorum ama, yazmaz isem de vebal altında kalırım.

 

 

Erzurumspor’un bugün geldiği noktada asıl sorumlu, takımın sezon başında iyi kurulamaması ve ‘ bu bize yeter anlayışı ‘ ile lakayt davranılması. Bu nedenle şimdiye kadar bu takım bir arpa boyu yol alamadı. Transfer sezonu devam ederken, yönetim geleceği çok iyi düşünmek zorunda. Geri vitesi olmayan yoldayız. Bu takımın şahlanabilmesi için takıma 11 transfer lazım. Bu transferlerin içinde 4-5 çok iyi futbolcu gerekli. Yoksa ikinci yarı o başarıyı yakalamak çok zorlaşır. Yapılan transferler ile Erzurumspor, füze gibi nasıl çıkacak? Yağmurdan kaçıp doluya tutulmayalım? Kaleci için pek iyi referanslar almadım.. Hazır BB Başkanı Mehmet Sekmen de İstanbul’da iken kapısı çalınan 3 büyük kulüpten, futbolcu alınamaz mı..? Erzurumspor’un yıldız futbolcuya ihtiyacı var. Takımda giden gidene, önceki yılın takımı bile daha iyiydi çünkü çok iyi mücadele ediyorlardı. İskelet gitti, yönetim bari yeni iskelet için gerekli tedbirleri almalı diye düşünüyorum. Bu saatten sonra oldu/olmadı gibi bir lüksünüz yok. Çabalıyorsunuz ama, lütfen bu takımın küme düşmemesi için elinizi ya taşın altına tam koyun, ya da ‘koyar gibi yapmayın ‘ . Erzurumspor’un yanınızdayız, destekliyoruz, taraftarda sizinle fakat, yapılan transferler bu takımı süper ligde tutmaya yeterli mi ? değil mi ? bunu tartışmanın tam zamanı belki de geçecek. Dostça uyarmak istedim, takdir sizindir. Bu takımın vebali bir çok kişiyi sel gibi sürükler. Bu takımın küme düşmesine hep beraber göz yummayalım. Gördüğümüz filmi bizlere izlettirmeyin. Şahısları hedef almıyorum, almakta istemem ama sorumluluk çok başka bir şeydir.

 

 

Puan cetvelinde halıyı şu an sermişiz yere üzerinde oturuyoruz, sağa sola bakıyoruz, ‘İçerde galibiyeti olmayan tek takımız’.. İnsanların yüreğini burkuyor, dışarda da maç kazanamayan bir takımız. Taraftarın yüreği kan ağlıyor, unutmayın. Binlerce Erzurumlu Şehrin dışında sizleri gözlüyor, yürekleri sizlerle atıyor ama yürekleri hepsinin buruk biliyor musunuz? Bizler insanları frenliyoruz, sakinleştiriyoruz fakat nereye kadar?. Alacağınız futbolcular arasında hazır olmayan futbolcular da görüyoruz. Lütfen bu takımı ateşleyecek transferler yapar mısınız ?. Sezon başı yapılan hatayı sürdürmeyin.. ne yapın edin, ama bu takıma yıldız futbolcu getirin. Bugün son tedbir alma dönemi. Yarın çok geç olabilir .. Eğer mucizeye birlikte koşacak isek, mucize için de Erzurum’a birkaç yıldız getirin, uçurun bu takımı..

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.