Gündem Haber Girişi : 19 Ekim 2024 17:41

MHP İl Başkanı Yurdagül: Muhtarlarımız göz bebeğimiz

MHP İl Başkanı Yurdagül: Muhtarlarımız göz bebeğimiz
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “ Yerel yönetimin en değerli halkası olan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyor, her daim yanlarında ve destekçileri olduğumuzu ifade ediyorum” dedi.

Erzurum Post-Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül Muhtarlar Günü münasebetiyle Erzurum Muhtarlar Derneği ve Doğu Anadolu Erzurum Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Beraberinde İl Başkan Yardımcısı Ufuk Demir ile birlikte ilk olarak Erzurum Muhtarlar Dernek Başkanı Cemal Korkmaz’ı makamında ziyaret eden Başkan Yurdagül, ardından Doğu Anadolu Erzurum Muhtarlar Dernek Başkanımız Nuri Demir ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

 

 

Ziyareti sosyal medya hesabından yayınlayan MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, “ Muhtarlar Günü münasebetiyle, yerel yönetimin en değerli halkası olan muhtarlarımızı ziyaret ettik. Erzurum Muhtarlar Dernek Başkanımız Cemal Korkmaz, Doğu Anadolu Erzurum Muhtarlar Dernek Başkanımız Nuri Demir ve mahalle muhtarlarımızla, yaşadıkları sorun ve sıkıntıları istişare ederek hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyor, her daim yanlarında ve destekçileri olduğumuzu ifade ediyorum” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.