Mesutla, bahtiyarlığa...

Erzurumspor yönetimi devam eden Süper lig maçları, bir yandan takım içindeki “ yeniçeri ayaklanmasının bastırılması“, diğer yandan da ara transfer için çalışmalarla ilgili kararlar alıyor. Yönetim, normale dönmek için devam eden maçların yanı sıra, giden oyuncular ve ara transfer planını masaya yatırdı.

 

Ömer Düzgün’ün Kulüp Başkanlığına seçilmesi, ardından Mesut Bakkal ile anlaşma sağlanması ardından toparlanma ve puan alma emareleri gösteren Erzurumspor’da, başarı grafiği yükseliyor.

 

Teknik Direktör Mesut Bakkal, Erzurumspor’da sezon başından beri yapılması gereken ama yapılamayanları başarmaya çalışıyor, güzel işler de yapıyor. Takım olma, takım halinde aidiyet duygusuna hızla giden bir Erzurumspor özelliğini takıma aşılıyor. Bakkal, Erzurumspor’da eksik kalan bir tatlı sert baba şefkati yaklaşımı ve yılların tecrübesi ile son üç maçta kumaşının kalitesini gösterdi.

 

Ara transfer öncesinde bazı futbolcular antrenmanlarda lakayt davranmaya, takımın uçağı ile gidip maç izlememek için bahane uydurma gibi bir takım sinyaller vermeye çalıştılar ve bu hareketleri de Teknik heyetin radarından kaçmıyor.

 

TRANSFER DÖNEMİNDE NE YAPIYORLAR?

 

Erzurumspor yönetimi’nin önünde zor bir süreç var. Nedeni de; ‘sezon başında yapılan soru işaretleriyle dolu hatalı transfer anlayışı‘. Yönetim transfer yaparken, hazır futbolcu bulmak zorunda. Sezonun yarısı olduğu için, futbolcular sezonbaşı fiyatlarını katlamış durumdalar. Futbolcuya, menajerine ve takımına para ödemesi nedeniyle maliyet çok artıyor. Erzurumspor yönetimi şu anda, çeşitli nedenlerle kadro dışı kalmış ama, yetenekli hazır oyuncu alabilir. Hedef te bu yönde. Yurt dışında da yönetimin araştırmaları var. İsmini yazmak istemediği ama taraftarın yoğun merakı nedeniyle görüştüğüm yetkili isim, “ 50 ye yakın futbolcu ile görüşme yaptık, kendiliğinden başvuran oyuncular da var.. Ancak ince eleyip sık dokumak zorundayız. İsim açıklamayı doğru bulmuyoruz çünkü bir yandan da lig devam ediyor. Takımın eksik mevkilerine, hocamızın raporu doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendirdik. Ara transfer döneminden, yüzümüzün akı ile çıkmak hedefimiz. “

 

Gördüğüm kadarıyla Dadaşlar iyi ve doğru yolda, bu takımın arkasında durmak gerek. Erzurum Ovasının yiğitleri, takıma köstek değil, destek olanlardır.

 

Erzurumspor Mesutla, bahtiyarlığa ulaşacaktır.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.