Spor Haber Girişi : 03 Şubat 2021 16:18

Mesut Bakkal: Gidişatımız iyi, çıkışımız iyi!

Mesut Bakkal: Gidişatımız iyi, çıkışımız iyi!
Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ''Gidişatımız iyi, çıkışımız iyi. Bu şekilde devam etmemiz bizi ileriki haftalarda çok daha rahatlatacaktır” dedi.

Erzurum Post-  Süper Lig’in 23. haftasında Erzurumspor, deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Maç anında topa sahip olma eşit olarak gözükse de pozisyon olarak Erzurumspor’un üstün olduğunu söyleyebilirim.''dedi.

 

Yakaladığımız çok net pozisyonlar kaçırdıklarını anlatan Bakkal, '' Maçı ilk yarı koparabilirdik. 4 tane net pozisyon var, özellikle rakibin birinci bölgesindeki pozisyonlarda son pasları iyi yapabilseydik belki de 3 puanla dönebilirdik. Gelişmeye devam ediyoruz. Geldiğimiz günden beri gelişme devam ediyor ve inşallah da devam edecektir. İkinci devrede maçı 3 puana çevirmek için 2 tane hamle yaptık. 

 

 

''SON İKİ MAÇTA GOL YEMEDİK''

 

Sivasspor’un defansındaki stoperlerin sakatlanması bizim için dezavantaj oldu. 90 dakikada 3 pozisyon verdiğimizi söyleyebilirim. 3 puanla dönebilirdik. Ben takımımı kutluyorum. Takım disiplini, birlikte oynama, özellikle verilen görevi yerine getirme anlamında mükemmel maçlar çıkarmaya başladık. 4 maçta 8 puan aldık. Son 2 maçımızda da gol yemedik. Bu önemli bir istatistik. Çünkü gol yemeyi kesmemiz gerekiyordu, takımım da bunu başarmaya başladı. Şimdi 6 puanlık bir maça çıkıyoruz. Kayserispor maçına. Gidişatımız iyi, çıkışımız iyi. Bu şekilde devam etmemiz bizi ileriki haftalarda çok daha rahatlatacaktır. Sivasspor’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.