Teknoloji Haber Girişi : 11 Nisan 2020 12:36

Kusursuz izleme deneyimi için projeksiyon cihazı

Kusursuz izleme deneyimi için projeksiyon cihazı
Her türlü ihtiyaca yönelik ürünleri Akrep.com’dan bulabilirsiniz. Web sitesinde her bütçeye hitap eden projeksiyon cihazları yer alıyor.

Erzurum Post-Projeksiyon cihazları farklı teknolojik özellikleriyle satışa sunulmaktadır. İhtiyacınıza göre LDP, LCD ve LCoS teknolojilerine sahip modeller bulabilirsiniz. Cihazlar üretim özelliklerine göre farklı görüntü teknolojisi ve kalitede satışa sunulmaktadır. Projeksiyon cihazı seçerken öncelikle almak istediğiniz ürün hakkında belirli özellikler belirlemelisiniz. Böylece almak istediğiniz ürünü çok daha kolay bulabilirsiniz.

 

Bu cihazlar ihtiyacınıza göre farklı giriş seçenekleriyle de satışa sunulmaktadır.  Satın aldığınız ürünler arasından kablolu girişe sahip olanları bulabilirsiniz. Ayrıca kablo uzunluğunun yeterli olamayacağı yerlerde kablosuz seçenekleri de tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra, maksimum ekran boyutu ve piksel yoğunluğu gibi özellikler de görüntüleme deneyiminize doğrudan etki etmektedir.

 

Projeksiyon Cihazı Seçimi

 

Projeksiyon cihazlarını satın alma evresinde, öncelikle hangi ürün türünü almak istediğinizi belirlemelisiniz.  Yukarıda sizler için sunduğumuz üç farklı teknoloji türü arasından bir seçim yapabilirsiniz. Bu ürünlerin hepsi farklı şekillerde yansıma işlemi yapmaktadır.  Ürünleri satın alırken fiyat performans dengesini de iyi gözetmelisiniz. İhtiyacınızın yansıtacak en iyi ürünü seçmeniz önemlidir.

 

DLP olan projektörler ekranda açık ay da koyu pikseller oluşturmak adına görüntüyü ışık kaynağına ya da uzağa doğru eğilen bir küçük bir ayna sayesinde yansıtmaktadır.  Tek çipli ve üç çipli DLP modelleri arasından seçim ayabilirsiniz. Tek çipliler daha uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Tek çiplilerde bir görüntüyü üretmek için ana renkler arasında hızlı şekilde dönen bir renk tekerleği vardır. Renk tekerleği benzer görüntünün kırmızı, yeşil ve mavi görüntülere bölündüğü bir gökkuşağı efekti çıkarabilir.

 

Üç çipli projektör modelleri ise renk tekerleği barındırmaz. Her renk için ayrı bir çipi vardır. Ancak her bir paneli düzgünce hizalaması çok zordur. Bu cihazlar daha çok sinema salonları ya da üst düzey konferans salonlarında tercih edilir. DLP cihazlar gecikmeli de olsa net görüntüler sunmaktadır. İhtiyaçlarınıza uygun projeksiyon cihazı seçimi için akrep.com adresinden yapabilirsiniz.

 

LCOS teknolojisinde ise ışık üç ayrı panelden yansır. Görüntü üretmek adına panellerden gelen ışıklar birleştirilir. Bu projektörler ışığı yansıttığından yüksek kontrast oranına sahip derin siyahları göstermektedir. Ancak görüntü diğer modellerdeki kadar parlak olmaz. Ayrıca hareket bulanıklığı sorunu yaşayabilirsiniz.

 

LCD cihazları ise diğer iki türün tam orta derece ürünleridir. DLP kadar parlak değildir ama LCos ürünlerden daha parlaktır. LCos projektörlere nazaran daha hızlı hareket üretirler. Ayrıca fiyat performans açısından daha ideal bir üründür.

 

Projeksiyon Cihazı Fiyatları

 

Projeksiyon cihazı fiyatları; ürünlerin görüntü teknolojisi, teknik özellikleri ve kalitesine göre değişmektedir. Her türlü ihtiyaca yönelik ürünleri Akrep.com’dan bulabilirsiniz. Web sitesinde her bütçeye hitap eden projeksiyon cihazları yer alır. Hemen akrep.com adresine girin ve aradığınız görüntüleme cihazını satın alın.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.