Türkiye Haber Girişi : 26 Nisan 2021 17:26

Kış Mevsimini Sevenler için Kayak Otelleri

Kış Mevsimini Sevenler için Kayak Otelleri
Sevdikleriniz ile birlikte unutulmaz bir kış tatili için her bütçeye uygun konaklama birimleri hizmet vermektedir. Kayak otelleri  arasından seçiminizi yaparak size en uygun olanı bulup huzurlu zaman geçirebilirsiniz.

Erzurum Post-Dört mevsimin belirgin bir şekilde yaşandığı Türkiye’de kayak turizmi de oldukça ön plandadır. Kış aylarında bir kaçamak yaparak karın keyfini doyasıya tadabileceğiniz birbirinden güzel rotalara ev sahipliği yapmaktadır.

 

Sevdikleriniz ile birlikte unutulmaz bir kış tatili için her bütçeye uygun konaklama birimleri hizmet vermektedir. Kayak otelleri  arasından seçiminizi yaparak size en uygun olanı bulup huzurlu zaman geçirebilirsiniz.

 

The Green Park Kartepe Resort & Spa

 

Türkiye'nin en popüler kayak merkezlerinden birisi olan Kocaeli iline bağlı Kartepe ilçesinde yer alan The Green Park Kartepe Resort & Spa, seçkin mimarisi ve üstün hizmet anlayışı ile unutulmaz bir kış tatil fırsatı sunmaktadır. Yarım konsepti ile konuklarını ağırlayan bu otel, İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne 28 kilometre ve Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı’na ise 22 kilometre uzaklıktadır. Seçkin mutfağıyla The Green Park Kartepe Resort & Spa, konuklarına uluslararası ve geleneksel lezzetleri sunan 1 adet a la carte restorana sahiptir. Kayak tatili amacıyla gelen konuklarına 450 metreden 3200 metreye kadar değişen 17 adet pisti ile hizmet vermektedir. Bu pistlerin zorluk ve kolaylık dereceleri değişmektedir. 3 adet telesiyej ve 2 adet teleski bulunan otelde kayak malzemeleri de kiralanabilmektedir. Bütün bunların yanı sıra stresten arınmak isteyenler için buhar odası, Türk hamamı, sauna, şok havuzu, masaj ve Fin hamamı gibi Spa & Wellness olanaklarıyla da hizmet verilmektedir. Sevdikleriniz ile birlikte kış ve doğa tatili amaçlı konaklamalarınızda huzur dolu bir nokta istiyorsanız, tercihlerinizi Green Park Kartepe otelinden yana yapabilirsiniz.

 

Dedeman Palandöken

 

Dedeman Palandöken, Türkiye’nin en önemli doğa ve kış sporları merkezi olan Erzurum iline bağlı Palandöken ilçesinde yer almaktadır. Her şey dahil konsepti ile hizmet veren bir oteldir ve konuklarına konforlu ve unutulmaz bir tatil fırsatı sunmaktadır. Erzurum Otogarı’na 16 kilometre ve Erzurum Havalimanı’na ise 20 kilometre uzaklıktadır. Tesis hem yöresel hem de dünya mutfağının lezzetlerini sunan 1 adet ana restorana ve 1 adet a’la carte restorana sahiptir. Yüzmekten hoşlananlar için otel bünyesindeki 1 adet kapalı yüzme havuzu ile hizmet verilmektedir. Tesisin kendisine ait lifti bulunmaktadır. Ayrıca Palandöken Ejfer 3200 ve Konaklı kayak pistlerine giriş için skipass olanağı da sunulmaktadır. Haftanın belirli günlerinde geceleri kayak yapabilme olanağı da mevcuttur. İş seyahatine çıkanların bir yandan tatil yaparken diğer yandan iş görüşmelerini gerçekleştirebilecekleri tam donanımlı toplantı salonları ile hizmet vermektedir. Bunların yanı sıra ruhen ve bedenen dinlenmenize olanak tanıyan masaj, sauna, Türk hamamı ve fitness merkezi gibi hizmetlerin sunulduğu Spa & Wellness bölümüne de sahiptir. Kayak tatili yaparken lüks bir otelde konaklamak isterseniz, Dedeman Palandöken tercih edebilirsiniz.

 

Karinna Hotel Uludağ

 

Kayak için en popüler rotalardan birisi olan Uludağ’da yer alan Karinna Hotel Uludağ, gönlünüzce bir tatil geçirmenize olanak tanımaktadır. Teknolojiden uzaklaşmak yaşamın stresinden kaçıp doğaya sığınmak isteyenler için oldukça ideal bir nokta olarak ön plana çıkmaktadır. Tam pansiyon plus konsepti ile misafirlerini ağırlayan otelin Bursa Yenişehir Havalimanı’na uzaklığı 82 kilometre ve Bursa Otobüs Terminali’ne uzaklığı ise 43 kilometredir. Tesis bünyesinde bulunan 1 adet a’la carte restoranda birbirinden güzel lezzetler servis edilerek lezzet şöleni yaşatılmaktadır. Türkiye’nin en popüler kayak merkezi Uludağ’da hizmet veren otelde 5450 metrelik 5 adet teleski ve 2 adet telesiyej bulunmaktadır. 9000 metre yüksekliğe kadar uzanan pistler, profesyoneller için de uygun ortam oluşturmaktadır. Tesiste dört mevsim fark etmeksizin yüzerek vakit geçirebileceğiniz 1 adet kapalı havuz yer almaktadır. Yorucu bir yılı geride bırakmak isteyenler için otel bünyesinde Türk hamamı, solaryum, fitness salonu, sauna, masaj, aroma ve hidroterapi gibi Spa & Wellness olanakları yer almaktadır.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.