Türkiye Düzenleme Tarihi : 31 Ekim 2020 15:28 Haber Girişi : 31 Ekim 2020 16:01

İzmir'de Erzurum AFAD farkı

İzmir'de Erzurum AFAD farkı
İçişleri Bakanlığı, Türkiye'nin en deneyimli Arama-Kurtarma Timlerinden birisi olan olan Erzurum AFAD ekiplerinin depremden etkilenen İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir binanın enkazında kalan kediyi kurtarma görüntülerini paylaştı.
İzmir'de Erzurum AFAD farkı

Erzurum Post-İçişleri Bakanlığı, Twitter hesabından paylaştığı videoda, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) arama kurtarma ekiplerinin depremden etkilenen İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir binanın enkazının altında kalan kediyi kurtarma çabaları yer aldı.

 

İçişleri Bakanlığının paylaşımında Türkiye'nin en deneyimli arama kurtarma timlerinden birisi olan Erzurum AFAD ekiplerinin Bayraklı ilçesindeki bir binanın enkazında kalan kediyi kurtarma görüntüleri yer aldı. 

 

Deprem sonrası İzmir'e ulaşan ilk birliklerden olan Erzurum AFAD, Mehmet Rıza Andiç yönetiminde 25 kişilik bir ekiple enkaz kaldırma ve arama kurtarma çalışmalarına katılıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.