Erzurum Haber Girişi : 27 Mart 2019 12:26

İzmir'de 20 Dadaş el ele tutuştu...

İzmir'de 20 Dadaş el ele tutuştu...

Erzurum Post-İzmir’de yaşayan 20 Erzurumlu iş adamı ve sanayici, el ele tutuştu. Örnek bir dayanışma gösteren Dadaşlar, Erzurumlu İş adamları ve Sanayicileri Derneğini kurdu.


İzmir’de yaşamlarını sürdüren iş adamlarından Mustafa Cihanbeylerde, Ömür Yetimoğlu, Haşim Işik, Hüseyin Sağır, Hikmet Çelik, Cumhur Tüzemen, Abdülcelil Laçin, Burhan Uçan, Halim Bütün, Harun Cici, Harun Kamar, Seyfullah Aras, Yaşar Kant, İlhami Macit, Cengiz Akkuş, Gökhan Yer, İhsan Gülle, Sönmez Budak, Taşkın Işık, Sabri Çoruh’tan oluşan ekip, bir dernek çatısı altında toplanmak için harekete geçti.


Merkezi İzmir’de bulunan derneğin tüzüğü, geçtiğimiz 18 Mart günü tescil edildi. Çanakkale Zaferinin yıldönümünde derneğin kurulmasından mutlu olan Erzurumlu işadamları ve Sanayicileri Derneği yönetim kurulu, önümüzdeki günlerde görev bölümünü yapacak.


Dernek yönetim kurulu üyesi Harun Cici, başta Erzurum olmak üzere, İstanbul, Ankara, Bursa gibi büyük kentlerde şube açmayı hedeflediklerini bildirdi.  Harunn Cici, “Gücümüzün ve varlığımızın farkındayız. Çalışmalarımızla hem ülke hem de Erzurum ekonomisine katkı sağlamak amacındayız” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.