Siyaset Haber Girişi : 04 Mayıs 2020 01:39

İYi Parti Milletvekili Cinisli'den Erzurum Post’a özel açıklamalar

İYi Parti Milletvekili Cinisli'den Erzurum Post’a özel açıklamalar
Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt ile Erzurum Post’ta yayınlanan ‘Günün Özeti’ programına katılan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İYi Parti Milletvekili Cinisli'den Erzurum Post’a özel açıklamalar

Erzurum Post-İYi Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Orhan Bozkurt ile ‘ Günün Özeti’ programına katılarak Erzurum ve ülke gündemini değerlendirdi.  Sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunan Milletvekili Cinisli, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ait özellikle Yakutiye İlçesindeki arsaların bankalar aracılığı ile kim oldukları bilinmeyen kişilere satıldığını anlattı. Cinisli, ‘’Büyükşehir Belediyesi borçlanmak için Halkbank ve Vakıfbank’a teminat gösterdiği arsalar büyük paralara satılıyor. Erzurum’un bu çok kıymetli arsaları kimler alıyor?’’ diye sordu.

 

‘’BU SÜREÇTE SU PARASI ALINMASIN’’

 

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Cinisli, program sırasında Büyükşehir Belediyesi’ne  bir de teklifte bulundu. Cinisli, Covid-19 virüsü ile mücadele kapsamında Erzurum’da son zamanlarda su faturalarının vatandaşlara gönderilmediğini hatırlatarak şöyle konuştu: ‘’Memnuniyetle görüyoruz ki, Erzurum’da vatandaşlara bu süreçte su faturaları gelmiyor. Ancak bunlar birikip bir süre sonra fatura edilecek. Netice itibari ile Erzurum’un içme suyu Palandöken dağımızın suyu. Palandöken Barajımızda birikiyor. Yaklaşık 90 milyon metre küp olan bu suyun yarısı içme suyu olarak, yarısı da tarımda kullanılıyor.  Böyle bir zamanda Allah’ın bize bahşettiği bu suyun parasının en azından bu Covid-19 salgını süresince  alınmamasını ve su faturalarının silinmesini teklif ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da  böyle bir kadirşinaslık göstereceğini sanıyorum. Bunu benim değil, Erzurum halkının teklifi olarak Büyükşehir Belediye Başkanımıza sunuyorum ‘’

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.