Erzurum Haber Girişi : 24 Mart 2019 18:53

İYİ Parti Erzurum'da merkeze indi...

İYİ Parti Erzurum'da merkeze indi...
1 Mart yerel seçimlerine bir hafta kala adaylar artık Erzurum'da son kozlarını oynuyor.

Erzurum Post- Yerel Seçimlere bir hafta kala tüm partiler ve adaylar son kozlarını oynuyor. Adeta at başı yürüyen Erzurum Büyükşehir seçimleri için başkan adayları artık ev sohbetleri ve ilçe gezilerinin ardından şehir merkezine ve sokaklara indi.

 

 

Erzurum Ak Parti (Cumhur İttifakı) adayı Mehmet Sekmen ilçe gezilerini sürdürüp, Ulusal TV kanallarında  reklam filmleri yayınlatırken, İYİ Parti adayları ise  bugün şehir merkezindeydi.

 

 

Erzurum'da yıllardır kurulan tek pazar olan 'Bat Pazarı'nı gezen İYİ  Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz, Yakutiye Adayı Alper Êminoğlu ve Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, Mahallebaşı'da vatandaşlarla buluştu. İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ise ilçelerde bire bir dert dinledi.

 

 

Mahallebaşı'nda vatandaşlarla buluşan İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz, elini sıktığı her vatandaşa o sloganını tekrarladı: ''Biz Hasbelkader değil, severek geliyoruz...''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.