İlçeler Düzenleme Tarihi : 16 Ekim 2020 16:25 Haber Girişi : 16 Ekim 2020 16:30

İspir Belediyesi 'Cankurtaran' gibi!

İspir Belediyesi 'Cankurtaran' gibi!
İspir ilçesine bağlı Zeyrek Mahallesi'nde geçtiğimiz ay meydana gelen yangında evleri kül olan vatandaşların imdadına Belediye Belediye Başkanı Ahmet Coşkun yetişti. 
İspir Belediyesi 'Cankurtaran' gibi!

Erzurum Post-İspir Belediyesi, geçtiğimiz Eylül ayında Zeyrek Mahallesi'nde meydana gelen yangında evleri kül olan vatandaşları çaresiz bırakmadı. Başkan Ahmet Coşkun'un bizzat takip ettiği çalışmalar sonrası yangının meydana geldiği mahallede küle dönen 5 ev ve ahırlar kısa sürede yeniden inşa edildi.

 

 

Her fırsatta yangından zarar gören vatandaşları ziyaret ederek çalışmaları kontrol eden Başkan Coşkun, kış gelmeden vatandaşların evlerine yeniden kavuşmasını sağladı. 

 


İspir de Cumhur İttifakından seçilern  MHP'li Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, incelemelerde bulunduğu Zeyrek  Mahallesi'nde Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'a şunları söyledi: 

 

 

''Temel Belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra çeşitli sosyal yardımlarlada ilçe halkının yanında olmaya çalışıyoruz. Eylül ayının ilk haftasında  Zeyrek Mahallesi'nde çıkan yangında  5 ev  küle döndü. Kış gelmeden bu vatandaşlara yardım elimizi uzatarak yeniden evlerine kavuşmalarını sağladık.  Belediyecilik sadece çöp toplayıp, kaldırırm yapmak değil. Biz sosyal belediyeciliğin sorumluluklarını da yerine getiriyoruz.. Bizim hedefimiz, insan odaklı bir belediyecilik anlayışı ile her alanda mutlu ve örnek bir İspir oluşturmak.''

 


Yangında yanan evlerin onarım çalışmalarını inceleyrek atandaşlara tekrar geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Coşkun, İspir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi. İspir Belediyesi'nin katkılarıyla yanan evleri kısa sürede yeniden inşa edilen vatandaşlarda Başkan Coşkun'a, bu duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

 


Zeyrek Mahallesi'nde  Eylül ayında meydana gelen yangında can kaybı yaşanmazken, 5 ev, 1 traktör, 6 ton kışlık yakacak malzeme, 10 bin balya ot ve çok sayıda malzeme kül olmuştu. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.