Spor Haber Girişi : 20 Ekim 2024 18:27

Hakan Kutlu: Kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı

Hakan Kutlu: Kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı
Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında 0-0 noktalanan Pendikspor- Erzurumspor FK maçının ardından Teknik direktörler Sedat Ağçay ve Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında 0-0 noktalanan Pendikspor- Erzurumspor FK maçının ardından Teknik direktörler Sedat Ağçay ve Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.

 

‘Kazanmadığımız için üzgünüz’

 

Maçın başından sonuna kadar tek yönlü bir oyun olduğunu ifade eden Kutlu kazanamadıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, “Kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı. Maçın başından sonuna kadar tek yönlü bir oyun oldu. Hem topa sahip olma, hem girdiğimiz pozisyonlar açısından. Çok çok iyi oynadığımız bir maçtı. İnşallah önümüzdeki hafta burada bıraktığımız puanları telafi ederiz. Önemli bir takım karşısında iyi bir futbol oynadık. Aldığımız puan önemli ama tek yönlü bir oyun oldu. Kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı. 2 tane direkten dönen topumuz var. 2-3 tane çok çok net pozisyonumuz var. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah haftaya kazanıp, üst sıralarda yerimize devam ederiz” diye konuştu.

 

‘Takımla çok vakit geçiremedik’

 

Pendikspor Teknik Direktörü Sedat Ağçay, yeni göreve geldikleri için takımla birlikte çok vakit geçirme imkânlarının olmadığını söyleyerek” Maç öncesinde kendilerini zor bir maçın bizi beklediğini biliyorduk. Erzurumspor buraya formda haliyle geldi. Biz de ufakta olsa bir kargaşalık vardı. Bir günlük antrenmanda oyuncularla konuşma fırsatımız oldu. Sahada çalışma yapamadık, sadece görsellerle iletişim kurabildik. Sahanın içerisinde bir günlük ter antrenmanı ve gösterdiklerimizin doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalışan bir oyuncu grubu vardı. İsteklerinden dolayı çok memnunum. Bu daha sonra güçlü bir oyun haline dönecek. Şimdilik zamana ve süreye ihtiyacımız var. Bugünkü oyun ve futbolcuların reaksiyonları mutluluk vericiydi. Takım ilk defa gol yemedi. Bu maçta böyle bir artımız oldu. Maç için bu cümleleri kurmak kolay ama Osman hocaya teşekkür etmek lazım. Kondisyon ve güç, kuvvet anlamında takımın çok eksiği yok. O yüzden bir önceki hocamıza teşekkür ederiz. Emeğine sağlık" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.