Spor Haber Girişi : 02 Aralık 2020 12:47

Erzurumspor'un yeni hocası Hüseyin Çimşir oldu

Erzurumspor'un yeni hocası Hüseyin Çimşir oldu
Teknik Direktör Arayışlarını sürdüren BB Erzuru, Hüseyin Çimşir'de karar kıldı.  Dadaşlarınyeni hocası Trabzonspor'un eski çalıştırıcısı Hüseyin Cimşir olacak.

Erzurum Post-Süper Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da yeni teknik direktörün ismi netleşti.

 

Mavi-beyazlı ekipte yollar ayrılan Mehmet Özdilek’ten boşalan teknik direktörlük koltuğu Hüseyin Çimşir’e emanet edilecek.

 

 

Hüseyin Üneş Başkanlığındaki Erzurumspor yönetimi Bülent Korkmaz ve Ünal Karaman’la yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamayınca rotayı diğer adaylara çevirdi. Yönetim önceki akşam Hüseyin Çimşir’e teklif götürdü veprensip anlaşmasına vardı.i.

 

 

Başkan Hüseyin Üneş’e prensipte ‘Evet’ diyen Hüseyin Çimşir’in bugün Erzurum’a gelebileceği ve iş başı yapacağı ifade edildi. Detaylı görüşmelerin ardından Hüseyin Çimşir’in Mavi-beyazlı takıma imza atması bekleniyor. Çimşir'in yardımcıığını ise bir dönem Mehmet Özdilek ile birlikte de Erzurumspor'da görev yapan Şenol Fidan'ın yapacağı öğrenildi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.