Spor Haber Girişi : 25 Nisan 2021 18:10

Erzurumspor'un süper direnişi: 2-3

Erzurumspor'un süper direnişi: 2-3
Süper Lig 37. haftasında Gaziantep FK'ya konuk olan BB Erzurumspor 3-2'lik galibiyetle kümede kalma yolunda umutlarını korumayı bildi ve Teknik Direktör Yılmaz Vural'la birlikte yükselişini sürdürdü.

Erzurum Post-Süper Lig’de son haftaların formda takımı BB Erzurumspor, 37. hafta karşılaşmasında Gaziantep FK’yı deplasmanda 3-2 yenerek üst üste üçüncü galibiyetini alarak Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde iyi yönde ilerlemeye devam etti.

 

 

İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren maçın 54. dakikasında Ricardo Gomes, 59. dakikasında hasan Hatipoğlu’nun golleriyle BB Erzurumspor 2-0 öne geçti. Ev sahibi ekip Gaziantep FK 69’da Muhammet Demir ile skoru 2-1’e getirdi ancak, 83’te Buğra Çağıran’ın şık golü Erzurumspor farkı yeniden ikiye yükseltti.

 

 

Dakikalar 90’ı gösterirken Muhammet Demir’in attığı golle yeniden umutlanan ve skoru 3-2’ye getiren Gaziantep FK, kalan dakikalarda beraberliği sağlayamayınca mücadele Erzurumspor’un galibiyetiyle sona erdi. Maçtan önce adı yasa dışı bahis iddlarına karışan kaleci Günay Güvenç, Bilal Başacıkoğlu ve Enver Cenk Şahin’i kadro dışı bırakan Gaziantep FK, bu mağlubiyetle 51 puanda kaldı ve galibiyet hasreti 4 maça çıkmış oldu.

 

 

YILMAZ VURAL’IN GÖZYAŞLARI

 

Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural maçın son düdüğüyle birlikte duygu dolu anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Tecrübeli çalıştırıcı mutluluğunu teknik ekip ve futbolcularla paylaştı.

 

Erzurumspor ligde üst üste üçüncü galibiyetini alarak 37 puana ulaştı ve kümede kalma konusunda kritik bir galibiyet elde etti. Gaziantep FK bir sonraki maçında deplasmanda Ankaragücü’yle, Erzurumspor ise, bir başka kümede kalma mücadelesi veren Başakşehir ile sahasında karşılaşacak.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.