Spor Haber Girişi : 11 Mayıs 2021 23:45

Erzurumspor'un son galibiyeti ligde kalmaya yetmedi!

Erzurumspor'un son galibiyeti ligde kalmaya yetmedi!
Erzurumspor, deplasmanda Alanyaspor'u 3-2 mağlup etti ancak hem Kayserispor'un puan alması hem ikili averajda geride olması hem de gelecek hafta BAY geçecek olması nedeniyle Süper Lig'e veda eden ikinci takım oldu.

Erzurum Post-Süper Ligin 41’inci haftasında Aytemiz Alanyaspor evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ağırladı. Karşılaşma Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un 3-2’lük galibiyetiyle sonuçlandı. Ancak Dadaşlar, ligin bitimine 1 hafta kala küme düştü.

 

 

Erzurumspor, kümede kalma yarışı verdiği Kayserispor’un Başakşehir’den puan alması sonucunda ikili averajda geride olması ve gelecek haftayı BAY geçecek olması nedeniyle Süper Lig’e veda etti. Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Kayserispor’un kaderi son hafta belli olacak.

 

 

Erzurumspor’a galibiyeti getiren golleri 45+1. ve 73. dakikalarda Rashani ile 84. dakikada Cenk Ahmet kaydetti. Ev sahibi Alanyaspor’un gollerini ise 30. ve 41. dakikalarda penaltılardan Efecan Karaca kaydetti.

 

 

40 puanda kalan Erzurumspor lige tutunmayı başaramadı ve Denizlispor’un ardından küme düşmesi kesinleşen ikinci takım oldu.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.