Spor Haber Girişi : 03 Mart 2021 15:31

Erzurumspor gümrükten çıkamadı: 2-2

Erzurumspor gümrükten çıkamadı: 2-2
Erzurumspor ile Karagümrük, Süper Lig'in hafta içi mesaisinde günün ilk maçında karşılaştı. 4 güzel golün atıldığı, birçok gol pozisyonunun da kaçtığı maçta taraflar sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Erzurum Post-Süper Lig’in 28. haftasında Karagümrük'ü konuk eden Erzurumspor Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan mücadele sergilediği güzel futbolu sonuca taşıyasmadı. Maç  2-2 sona erdi.

 

Erzurumspor’un golleri 17’de penaltıdan Aatıf ve 63. dakikada Osman Çelik’ten geldi. Karagümrük’te ise skoru değiştiren isimler 30. dakikada Sobiech ile 53’te Castro oldu. Bu sonucun ardından Erzurumspor 26 puana, Karagümrük ise 41 puana puana yükseldi.

 

Ligin 29. haftasında Karagümrük sahasında 7 Mart Pazar günü Ankaragücü ile karşılaşacak. Erzurumspor ise 8 Mart Pazartesi günü Göztepe ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

,

 

GOL DÜELLOSU AATIF İLE BAŞLADI

 

Güneşin yüzünü gösterdiği ama havanın buz kestiği Erzurum’da ilk gol 17. dakikada geldi. Erzurumsporlu Gomes, Bertolacci'nin müdahalesiyle ceza sahasında yerde kalınca hakem Ali Şansalan beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Aatif Chahechouhe, kaleci Viviano ile topu farklı köşelere gönderdi.

 

 

BERTOLLACI VE SOBIECH İNCE GÖRDÜ

 

Karagümrük’ün beraberlik golü 30. dakikada geldi. Penaltıya neden olan Bertollaci, havadan gönderdiği çok şık ara pasında Sobiech’i hareketlendirdi. Polonyalı forvet, yüzünü kaleye çevirmeden çektiği sert şutta kalecinin kapattığı köşeden topu filelere gönderdi: 1-1.

 

 

LUCAS CASTRO’DAN ENFES VOLE

 

Erzurum’da öğle saatlerindeki futbol keyfi ikinci yarıda da devam etti. 53. dakikada arka direğe yapılan ortada Ndao’nun kafasıyla indirdiği topu Castro voleyle bitirdi. Arjantinli futbolcu yaptığı güzel vuruşla takımını 2-1 öne geçirirken, yere düştüğünde vurduğu belinden kısa süreli sakatlık geçirdi.

 

OSMAN ÇELİK’TEN KARİYER GOLÜ

 

Erzurumspor’da oyuna 55. dakikada giren Osman Çelik, 63. dakikada hem takımını skora ortak etti. Hem de kariyerinin ilk Süper Lig golünü atmayı başardı.

 

Novikovas’ın pasıyla sol kanattan kaçırdığı Bergdich’in yaptığı ortayı altı pas üzerinde bomboş kalan Osman tamamladı. Kaleci Viviano’nun çıkmadığı topta Erzurumspor 2-2’lik beraberliği yakaladı.

 

 

ERZURUMSPOR DİREĞE TAKILDI

 

Dakikalar 80’i gösterdiğinde Erzurumspor, Boumal’ın ceza sahası dışında çektiği şutta direğe takıldı. Viviano’nun uzanamadığı top yan direğe çarpıp auta gitti.

 

Bu pozisyondan 3 dakika sonra maçın sürpriz isimlerinden Osman Çelik kariyerinin 2. Süper Lig golüne çok yaklaştı ancak dar açıdaki pozisyonda şutunu iyi çekemedi ve top dışarı çıktı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.