Spor Haber Girişi : 20 Eylül 2024 22:31

Erzurumspor evinde galibiyet serisine devam etti: 2-0

Erzurumspor evinde galibiyet serisine devam etti: 2-0
Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Erzurumspor FK ile Esenler Erokspor, Kazım Karabekir Stadyumu'nda karşılaştı. Dadaşlar, maçı 2-0'lık üstünlükle tamamladı.

Erzurum Post-Trendyol 1.Ligde Erzurumspor FK, İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor’u 2-0 yenerek puanını 9’a çıkardı.

 

Mehmet Ali Özer, Hüseyin Kıvanç Durmaz ve Emre Doğu’dan oluşan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibi Erzurumspor'un golleri ikimci yarıda geldi.

 

 

İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna sonradan giren Furkan ve Sefa’nın etkili oyunuyla daha atak oynayan mavi-beyazlılar, Erok takımının savunma hatalarından golleri buldular.

 

67.dakikada Odisse Roshi ve 86.dakikada Eren Tozlu’nun golleriyle 2-0 öne geçen dadaşlar, böylelikle iç sahada galibiyet serilerine devam etti.

 

 

Mavi-beyazlılarda kaleci Ataberk, Eren Tozlu, Orhan Ovacıklı ve Giavnni Crociata, Erok’dan da Sakıb, Oğuz, Tugay, Metehan, Ekren sarı kart gören oyuncular oldular. 

 

 

Erzurumspor'un 5 yabancısının da ilk onbirde maça başladığı Erzurum’da kaleci Göktuğ’un yerine Ataberk kalede yeraldı. Bu sezon 3’ncü golünü atan Eren, maçtan önce kulüp tarihinin en çok gol atan oyuncusu olarak kulüp başkanı Ahmet Dal tarafından plaket ile ödüllendirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.