Spor Düzenleme Tarihi : 14 Temmuz 2020 15:07 Haber Girişi : 14 Temmuz 2020 15:11

Erzurumspor'dan TFF’ye taraftar başvurusu

Erzurumspor'dan TFF’ye taraftar başvurusu
BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, daha şampiyon olmadıklarını belirterek, “Geçmişte yaşanan Son hafta sendromları var. Bu nedenle dikkatli olmayız” dedi. Üneş, Ümraniye maçının seyircili olması için TFF’ye başvuracaklarını söyledi.

Erzurum Post-TFF 1. Ligde zorlu İzmir deplasmanında Altay engelini Ömer Şişmanoğlu’nun golüyle geçen BB Erzurumspor’da Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, şampiyonluk yolunda son maç öncesinde temkinli konuştu. Başkan Üneş, “Daha her şey bitmedi, bu nedenle dikkatli olmayız. Taraftarımızın da bu karşılama gibi şeylere çok takılmaması lazım. Şampiyon olalım gönüllerince sevinsinler” dedi.

 

Son haftaya oynayacakları Ümraniye karşılaşması taraftarla oynamayı çok arzu ettiklerini ve bu nedenle de maçın dolu tribünler önünde oynanması için TFF’ye başvuracağız” diye konuştu.

 

Son hafta sendromu

 

Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Altay galibiyeti ile şampiyon olmadıklarının da altını çizerek, “Daha bir maçımız daha var. Bu nedenle bugünden itibaren bu karşılaşmaya konsantre olmalıyız. İşte iki hafta önce Adana Demir bizi yendi. Şampiyon ilan edildi. Ama durum öyle olmadı. Geçmişte Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzon ve Beşiktaş örnekleri var. Bu takımlar son hafta şampiyonluğu kaçırdılar. Onun için son hafta sendromuna dikkat etmeliyiz” şeklinde konuştu. Nurullah PALA/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.