Spor Haber Girişi : 10 Şubat 2021 19:04

Erzurumspor’da şoke eden olay!

Erzurumspor’da şoke eden olay!
Devre arasında BB Erzurumspor'dan ayrılan takım kaptanı İbrahim Akdağ'dan sözleşme fesih bedeli olarak alınan 1 milyon TL tutarındaki senetin kulüp kasasından çalındığı iddia edildi.

Erzurum Post-Süper Lig’de kalma mücadelesi veren ve pandemi döneminde de ekonomik olarak  sorunlar yaşayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da şoke eden bir olay gündeme geldi…

 

 

Devre arasında takımdan ayrılan takım kaptanı İbrahim Akdağ’dan sözleşme fesih bedeli olarak alınan 1 Milyon TL tutarındaki senetin, kulüp kasasından çalındığı iddia edildi. ERKHABER.COM'da Orkun ÇİZMELİ imzasıyla  yer alan habere  göre; seneti kulüp muhasebesindeki görevli bir personelin alıp, tahsil ettiği iddiasıyla çalışanın görevine son verildi ve hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 

 

ALACAKLARINI TAHSİL ETMEK AMACIYLA…

 

 

Kulüp kasasına konulan senetin çalındığının fark edilmesi üzerine yönetim harekete geçti ve yaşanan olaydan ötürü sorumlu tuttuğu bir muhasebe çalışanının görevine son verdi. Yöneticilerle görüşen çalışanın, seneti kasadan aldığını kabul ettiği ancak bunu kulüpten alacaklarını tahsil edebilmek amacıyla yaptığını söylediği öne sürüldü. Kulüpten aylık 25 bin TL’ye yakın bir maaş ve prim aldığı ifade edilen personelin, 1 Milyon TL’lik alacağının nasıl olduğu anlaşılamazken, kulüp yönetimi ilgili çalışan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.