Spor Düzenleme Tarihi : 07 Ağustos 2020 22:36 Haber Girişi : 07 Ağustos 2020 23:24

Erzurumspor Başkanı Üneş'ten Erzurum Post'a flaş açıklamalar!

Erzurumspor Başkanı Üneş'ten Erzurum Post'a flaş açıklamalar!
Erzurumspor'un genç ve iddialı başkanı Hüseyin Üneş, Erzurum Post'a flaş açıklamalarda bulundu.

Erzurum Post- Orhan Bozkurt'un haberi- Bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e dönen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, transfer sürecinde sessiz ama derinden ilerliyor.

 

Erzurumspor'un genç ve iddialı başkanı Hüseyin Üneş, Erzurum Post'a flaş açıklamalarda bulundu.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'a konuşan Başkan Üneş, Mavi-Beyazlı camiaya, 'Az daha sabır... ' mesajı verdi.

 

 

''ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ İÇ TRANSFER''

 

Öncelikli hedeflerinin, iç transfer olduğunuı vurgulayan Başkan Üneş, ''Bakın, daha bir çok Süper Lig takımının Teknik Direktörü belli değil. Erzurumspor olarak biz ise kampa girdik. Mevcut bir teknik ekibimiz var, mevcut bir takımımız var. Bizim öncelikli hedefimiz iç transferi çözmek. Bu anlamda da çok önemli mesafe kaydettik. Sehiç, Obertan ve Hamroun ile anlaştık.. Obertan ve Hamroun Erzurum'a geldi.. Sehiç ise birkaç gün sonra gelecek. Bu üç oyuncumuzla Erzurum'da resmi sözleşme imzalayacağız" dedi. 

 

 

''ŞİŞMANOĞLU'NUN KAFASI KARIŞIK..''

 

İç transferde sürecinde Ömer Şİşmanooğlu ile de anlaşmak istediklerini vurgulayan Başkan Üneş, "Ömer, kadromuzda olmasını istediğimiz bir futbolcu. Son günlerde ismi bir çok takımla anılmaya başlayınca haliyle beklentisi arttı, kafası karıştı.  Biz t şartlarımızı zorladık, Kendisine son teklifimizi yaptık, şimdi O'ndan  cevap bekliyoruz. " diye konuştu.

 

 

'

Başkan Üneş, "Erzurumsporumuzun büyük taraftarına sabırlı ve sakin kalmaları çağrısında bulunuyorum. Az daha sabır. Biz bu lige kalıcı olmak için geldik. Herkes emin olsun, çok heyecan veren ve Türkiye Süper Ligi'ne renk katacak bir takımımız olacak. Döviz kurlarındaki dalgalanma ortada. EURO kurunun nerede duracağını şu an kimse kestiremiyor. Dolayısıyla daha sakin kalarak hareket etmek durumundayız" dedi.

 

 

'' BADOU NDİAYE GÜNDEMİMİZDE YOK''

 

Geçen sezonda Trabzonspor'da forma giyen Badou Ndiaye'ye hakkında da bir çok şeyin yazılıp çizildiğini anlatan Başkan Üneş, ''Bizim, Erzurmspor olarak gündemimizde Badou Ndiaye yok. Biz Türk futboluna yıldızlar kazandıracağız. Bizim transfer stratejimiz sabır... Çok iyi bir teknik kadromuz var. Transfer ve gelecek planlamamızı en detaylı şekilde yapıyoruz. Taraftarımızdan da bu doğrultuda  biraz daha sabır bekliyoruz.'' diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.