Erzurum Haber Girişi : 01 Nisan 2021 01:43

Erzurum Valisi Memiş Covid-19'u yendi!

 Erzurum Valisi Memiş Covid-19'u yendi!

Erzurum Post- Erzurum Valisi Okay Memiş pandemi tedavisi gördüğü Erzurum Şehir Hastanesi'nden sıhhatli bir şekilde taburcu oldu.  Corona virüsü aşısının ilk dozunu 19 Şubat'ta olan Erzurum Vali Memiş'in 17 Mart'ta yapılan Covid-19 testi pozitif çıkmıştı.

 

Vali Memiş'in Erzurum Şehir Hastanesi'nde devam eden iki haftalık tedavi süreci başarılı şekilde sona erdi. Covid-19 tedavisi gören Erzurum Valisi Okay Memiş, hasta yatağından Erzurum Post'a yaptığı açıklamada  “Gördüğüm şu, aşı sizi virüsten korumasa bile hastalığı şiddetli biçimde geçirmenize bir bariyer oluşturuyor” demişti.

 

 

SİLİNDİR GİBİ EZİP GEÇİYOR

 

Vali Okay Memiş, Erzurum’da 2018 yılından beri görev yaptığını anlatarak, ‘’Erzurum’da soğuk algınlığı bile yaşamadım, grip dahi olmadım. Bu salgının başlangıcından itibaren kurallara harfiyen uyan birisiyim. Maskesiz hiçbir yerde bulunmadım. Buna rağmen virüse yakalandım. Hastalık insanı silindir gibi ezip, geçiyor.  Buradan tüm vatandaşlarımı bir kez daha uyarıyorum. Salgına karşı gerekli önlemleri sıkı sıkıya almalıyız ve işin şaka götürür bir yanı olmadığını bilmeliyiz’’ diye konuşmuştu.

 

 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.