Erzurum Düzenleme Tarihi : 26 Temmuz 2020 17:35 Haber Girişi : 26 Temmuz 2020 17:54

Erzurum'un simgesi Dadaş Turizm tekrar yollarda

Erzurum'un simgesi Dadaş Turizm tekrar yollarda
Ulaşım Sektörünün lider firmalarından Erzurum'un simgesi Dadaş Turizm yeniden  seferlerine başlayarak yolcularıyla buluşuyor!

Erzurum Post- Erzurum'da karayolu yolcu taşımacılığının simgesi ve yenilikçi firması Dadaş Turizm, 27 Temmuz'dan itibaren seferlerine yeniden başlıyor. 


Dadaş Turizm, seyahat yasaklarının kalkmasıyla tüm Türkiye’de yeniden yolcularıyla buluşuyor. Dadaş Turizm, Covid-19 salgını nedeniyle verilen zorunlu molanın ardından yeniden yollara dönmenin heyecanını yaşıyor. Dadaş Turizm,  Erzurum'dan Türkiye'nin her yerine tüm gücüyle yine herkesi sevdiklerine ulaştırmaya devam edecek.


Dadaş Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Arslan, önümüzdeki dönemde en önemli önceliklerinin, yolcuların ve personelin sağlığı olduğunu söyledi.

 

 

Arslan, 1973 yılından itibarten Erzurum'un Türkiye'de ki, en önemli markası olduklarını vurgulayarak; “Önceliğimiz yolcularımızın seyahatlerini sağlık içerisinde yapmalarıdır. Bu amaçla yeniden yola çıktığımız bugünden itiberen, Bilim Kurulu’nun kararları ve yönlendirmelerini harfiyen uyguluyoruz” dedi. 


 

İŞTE DADAŞ TURİZMİN ALDIĞI  BAZI OÖNLEMLER

 

Dadaş Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Arslan, alınan bazı önlemleri şöyle sıraladı:

 

MASKE: Tüm çalışanlarımız ve yolcularımız seferler sırasında maske takacaklardır.

 

SOSYAL MESAFE: Otobüste sosyal mesafeye uygun olarak yüzde 50 kapasite ile yolcu alınacaktır.

 

TEMİZLİK: Her otobüsdüzenli olarak dezenfekteedilecek, yazıhane ve ofislerimizde el antiseptiği bulundurulacaktır. 

 

HES KODU UYGULAMASI: Covid-19 koronavirüs salgın önleme tedbirleri kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen "Hayat Eve Sığar" projesine uygun olarak, başta personelimiz olmak üzere tüm yolcularımızdan otobüs bileti satın alım işlemleri sırasında ve seyahat öncesi kişiye özel üretilen HES (Hayat Eve Sığar) Kodu istenilecektir.

 

 

ARSLAN: BİZİ SABIRLA  BEKLEYEN YOLCULARIMIZA TEŞEKKĞÜR EDERİZ

 

Dadaş Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Arslan“Bütün bu önlemlere ek olarak, başta kaptanlarımız ve  kabin memurlarımız olmak üzere tüm personelimiz, alınması gereken sağlık önlemleri ve hijyen kuralları ile ilgili bilgilendirildi. Tüm personelimiz otobüslerimizde gerekli temizlik için özveriyle çalışacak. Yolcularımızla birlikte bu kuralları uygulayarak, süreci en güzel şekilde atlatacağımıza inanıyoruz. Dadaş Turizm olarak yolcularımızın sağlığı için her türlü tedbiri aldık. Yeniden tüm gücümüzle yollarda olduğumuz için çok heyecanlıyız. Bu süreçte bizi sabırla bekleyen yüzbinlerce yolcumuza teşekkür ederiz.'' dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.