Sağlık Haber Girişi : 05 Ocak 2021 19:29

Erzurum, tedbirle Covid-19'u yeniyor!

Erzurum, tedbirle  Covid-19'u  yeniyor!
Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum’da öğrencilere dağıtılacak 600 tabletin protokol imzalama töreninde il genelindeki Covid-19 vaka durumu hakkında açıklama yaptı. Vali Memiş, “İl genelinde günlük vaka sayısında düşüş var” dedi.

Erzurum Post-Erzurum Valiliğinde, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ve T3 Vakfı işbirliğiyle Erzurum’da dağıtılacak 600 tabletin protokol imza töreni gerçekleşti. Erzurum Valisi Okay Memiş, toplantıda 80 saatlik kısıtlamanın ardında il genelindeki korona virüs vaka durumu hakkında açıklama yaptı.



“İyi durumdayız derken korkuyoruz insanlar bu sefer tedbirleri gevşetiyor”

 


Vali Memiş, “En son yapılan karantina ve tedbirden dolayı ülkemizde olduğu gibi ilimizde de çok iyileşme olduğunu gözlemlemekteyiz. İyi durumdayız. İyi durumdayız derken açıkçası korkuyoruz. İnsanlar bu sefer tedbirleri gevşetiyor. Ama yatak hasta sayımızda, günlük vaka sayılarında alınan tedbirlerin neticelerini olumlu yönde gördüğümüzü ifade edebilirim” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.