Siyaset Haber Girişi : 29 Ekim 2019 15:09

Erzurum Milletvekili Cinisli'den flaş açıklamalar...

Erzurum Milletvekili Cinisli'den  flaş açıklamalar...
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Radyo Ritm'de yayınlanan Sesli Gazete Programına katıldı. Milletvekili Cinisli, Büyükşehir Belediyesi’nin borçları nedeniyle arsalarına el konulduğunu ve haczedildiğini iddia etti.

Erzurum Post-İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Büyükşehir Belediyesi’nin borçları nedeniyle arsalarına el konulduğunu ve haczedildiğini iddia etti. Cinisli, “Elimde satılığa çıkarılmış arsaların parsel parsel numaraları var. Bu şehrin arazileri şimdi bankaların elinde” dedi.

 

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Radyo Ritm’de yayınlanan Sesli Gazete programının canlı yayın konuğu oldu. Mesut Gülrek ve Orhan Bozkurt’un sorularını cevaplandıran Milletvekili Cinisli, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum atanması isteğini bir kez daha yeniledi. Bu talebinden sonra sosyal medyada trollerin saldırısına uğradığını anlatan Cinisli, “Çok garip şeyler gönderdiler. İftira boyutuna ulaştı. Seçim öncesi çekildiğim fotoğraflara photoshop yaparak algı oluşturmaya çalıştılar. Ama umursamadım. Hepsine güldüm geçtim” dedi.

 

 

HESAPLARIN BLOKELİ OLDUĞUNU ÇOK ÖNCEDEN BİLİYORDUM

 

Büyükşehir Belediyesi’nin hesaplarının blokeli olduğu konusunda da ısrarını sürdüren İYİ Partili Cinisli, şöyle devam etti. “Erzurum’a kayyum atanması lazım demiştim, hesaplar bloke konulmuş dedim. Öyle ki ben bunu yeni bilmiyordum fakat biz bunu açıklamadık. Bunu açıklarsak şehrin prestijiyle oynarız, hemşehrilerimizin moralini bozarız diye düşündük. Ben tüm bunların farkındayım. Fakat öyle bir hale geldi ki sosyal medyada yazılıp çizilmeye başlandı. Tabi bende siyasetçiyim, muhalefet yapıyorum. Sonra ben açıkladım.”

 

 

BÜYÜKŞEHİR BORÇLARINI ÖDEYEMEMİŞ!

 

İYİ Parti Milletvekili Cinisli program sırasında yeni bir iddia daha ortaya attı. Büşükşehir Belediyesi’nin borçları nedeniyle arsalarına bankalar tarafından el konulduğunu öne süren Cinisli, şunları söyledi. “Bugün benim elimde satılığa çıkmış arsaların parsel parsel numaraları var ve öyle fiyatlarla satılıyor ki bankalardan alınmış krediler borçlar ödenmemiş. O bankalarda arsaları haczetmiş, el koymuş şimdi satıyorlar. Toplasanız Erzurum’daki onun on katı arazinin fiyatı etmeyecek rakamlarla arazileri satmaya çalışıyorlar. Tabiki satılamıyor ve bu araziler kimin? Bu şehrin, milletin arazileri. Bu şehrin arazileri şimdi bankaların elinde. Belediyeler niye var? Şehirlere, milletimize hizmet etmek için var. Biz bu hizmetlere kavuşamazsak neye yarıyor yaptığımız bu seçimler? Tamam istersen yüzde 65 ile gel, istersen yüzde 100 ile gel. Allah bereket versin. Önemli olan şehirdeki insanların mutluluğu rahatı. Bunları sağlayamadıktan sonra herşey boş. Ben bunların derdindeyim.”

 

SEKMEN NE DİYECEK?

 

İYİ Partili Cinisli’nin bu iddialarından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.