Spor Haber Girişi : 15 Temmuz 2021 20:55

Erzurum Futbolu İmparator’unu Kaybetti

Erzurum Futbolu İmparator’unu Kaybetti
Erzurum Amatör Futbolu’nda ‘İmparator’ lakabı ile tanınan efsane kulüp başkanı Selçuk Çakmak’ın ölüm haberi kenti yasa boğdu. Çakmak’ın kendi aracı ile hastaneye gittiği ve Hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

Erzurum Post-Erzurum Amatör Futbol Camiası ve spor dünyası Selçuk Çakmak’a ağlıyor.

 

Şimdiki adıyla Büyükşehir Belediye Erzurumspor olan ve eski adıyla 3 Temmuz Beldespor’da yıllarca antrenör yönetici ve kulüp başkanı olarak görev yapan Selçuk Çakmak hayatını kaybetti.

 

Çakmak’ın ölüm haberi futbol dünyasında büyük bir üzüntü yaratırken, amatör futbol camiası da yasa büründü.

 

KENDİ ARACIYLA HASTANEYE GİTTİ DÖNEMEDİ

 

Uzun yıllar Erzurumspor Amatör Takımının kaptanlığını da yapan Selçuk Çakmak,  futbolu bıraktıktan sonra yönetici olarak amatör futbola hizmet etti. 3 Temmuz Beldespor’da Kulüp Başkanlığı yapan Selçuk Çakmak, Erzurumspor’da da Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapmıştı.

 

Selçuk Çakmak’ın önceki gece kendi aracı ile Şehir Hastanesine gittiği ve aracını da kendisinin kullandığı ifade edildi. Çakmak’ın hastanede kalp yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındığı ve ilerleyen saatlerde de hayatını kaybettiği bilgilerine ulaşıldı.

 

Çakmak’ın yüksek tansiyona dayalı nefes alma problemi olduğu öğrenildi. Nurullah PALA/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.