Spor Düzenleme Tarihi : 08 Kasım 2020 18:10 Haber Girişi : 08 Kasım 2020 18:14

Erzurum, 'Doktor Dadaş Ahıskalı'yı kaybetti

Erzurum, 'Doktor Dadaş Ahıskalı'yı kaybetti

Erzurum Post-Erzurum'de her kesim tarafından sevilen ve 'Dadaş Orhan' olarak tanınan Radyoloji Uzmanı  Dr. Orhan Ahıskalı vefat etti.

 


Erzurum Post-  Covid-19 Erzurum'da sembol isimlerden birisini daha aramızdan ayırdı. Radyoloji Uzmanı Dr. Orhan Ahıskalı, bugün İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. 

 


Numune Hastahanesi'nin eski doktorlarından 1957 Erzurum doğumlu, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakultesi Mezunu  emekli  hekim Dr. Ahıskalı'nın vefatı  herkesi derinden üzdü. 

 


Erzurum Post olarak, Dr.Orhan Ahıskalı'ya Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenleri ve arkadaşlarına başsağlığı dileriz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İsmail TOHUMCU 08 Kasım 2020 23:55

    ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ BİLDİĞİM, AYNI SOKAKTA BERABER BÜYÜDÜĞÜM, ERZURUM'UN YETİŞTİRDİĞİ ÇOK KIYMETLİ BİR YİĞİT İNSANI, İYİLİK TİMSALİ SEVGİLİ DR. ORHAN AHISKALI'YI, MAALESEF KAYBETTİK. ACIMIZ ÇOK BÜYÜK. AYNI ZAMANDA YAKIN AKRABAM OLAN SEVGİLİ ORHAN KARDEŞİMİZİN VEFATI, TÜM DOSTLARI GİBİ BENİ DE DERİNDEN YAKTI, YARALADI. SADECE AĞLIYORUM. MAKAMIN CENNET OLSUN, İYİLİK TİMSALİ SEVGİLİ ORHAN. NURLAR İÇİNDE YAT KARDEŞİM. YAPTIĞIN İYİLİKLERİN SENİ CENNETTE BEKLEDİĞİNİ BİLİYORUM. BAŞTA AİLEN OLMAK ÜZERE, TÜM YAKINLARINA VE DOSTLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM. ALLAH, HEPİMİZE SABIR VERSİN.

  • Tahsin YIRIK 08 Kasım 2020 23:49

    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun çok emeği vardı bende bir baba gibiydi.üzüntüm sonsuz