Erzurum Haber Girişi : 09 Mart 2022 18:15

Erzurum Büyükşehir'den yeni şirket ve yeni atamalar!

Erzurum Büyükşehir'den yeni  şirket ve yeni atamalar!
Erzurum Büyükşehir Belediyesi(EBB) yeni bir şirket daha kurdu. EBB Sigorta A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü'ne Basın Daire Başkanı Emre Koç atanırken, Spor A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal ise Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na getirildi.

Erzurum Post-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevlerini başarıyla yürüten Emre Koç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından, EBB Sigorta A.Ş Gelen Müdürü olarak atandı.

 

Yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Koç'un, belediye iştiraki olarak faaliyet yürütecek olan EBB Sigorta A.Ş. ile sektörde önemli hizmetlere imza atması bekleniyor. 

 

"TÜRKİYE'DE BELEDİYECİLİK ALANINDA YENİ BİR BAŞLANGIÇ"

 

Koç, "Sayın Başkanımız Mehmet Sekmen ile yapmış olduğumuz istişareler sonucu, 18 aydır yürüttüğüm görevimi çok kıymetli EBB Spor A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal abimize devrediyorum. Bu süreç içerisinde Türkiye’de belediyecilik alanında önmeli bir yeniliğin başlangıcı olarak gördüğümüz ve üzerinde bir süredir yoğun mesai harcadığımız belediyemiz bünyesinde kurulan EBB Sigorta AŞ Genel Müdürü olarak görevime devam edeceğim. Daire Başkanlığı görevim süresince öncelikle birlikte yol yürüdüğüm mesai arkadaşlarıma, amirlerime ve şehrinizin kıymetli basın mensuplarına teşekkür ediyorum"diye konuştu.

 

" VERİLEN HER GÖREVİ  YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"


Aynı zamanda Erzurumspor'un da yönetiminde olan EBB Spor A.Ş Genel Müdürü Ahmet Dal ise basın ve halkla ilişkiler dairesinin yeni başkanı oldu. 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in yakın çalışma ekibinde yer alan Dal, ''Atandığım görevin öneminin farkındayım. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'e teşekkür ederim. Başkanımızın verdiği her görevi layıkıyla yapmak için gece-gündüz çalışıyoruz'dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.