Erzurum Post-(Özel)-Geçtiğimiz hafta 'Vakıf Eserleri Müzesi' olarak açılan Erzurum'un simgesi  Çifte Minareli Medrese'de partili gençler ile buluşan Erdoğan, 'El Fida' ile karşılandı. O anları, Cumhurbaşkanı İletişim Daire Başkanı Fahrettin Altun paylaştı.
 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzurum'da gençler iler buluştu. Geçtiğimiz hafta 'Vakıf Eserleri Müzesi' olarak açılan Çifte Minareli Medrese'de partili gençler ile buluşan Erdoğan, 'El Fida' ile karşılandı. Gençlerin sosyal mesafeye uymaması ve bazılarının maske takmaması dikkat çekti.

 

Yaptığı Sosyal  Dayanışma ve iktidar eleştirirleri ile sık sık  gündem olan Haluk Lavent ile özdeşleşen 'El Fida' parçasını çalan AKP'li gençlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştuğu o anları Cumhurbaşkanı İletişim Daire Başkanı Fahrettin Altun, "Reis-i Cumhur Erzurumlu gençlerle" notuyla sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
MorSektor