Erzurum Post-Erzurum'un tanınmış hekimlerinden  Ortak İş Sağlık ve Güvenlik Uzmanı Dr. Uğur Hakkı Mutlutürk (56) hayatını kaybetti.


SGK Hastahanesi eski Başhekimlerinden Dr.Umut Mutlutürk, İş insanı Leyla ve Neşe Mutlutürk (Aksoy)'un kardeşi olan Dr. Uğur Hakkı Mutlutürk Türkiye'de bir çok kurumda işyeri hekimliği yapmıştı. Evli ve biri kız, biri erkek iki çocuk babası olan Dr. Mutlutürk Erzurum'un ilk Ortak İş Sağlık ve Güvenlik uzmanlarındandı.

 

İnsani ilişkileri ve yardımseverliği ile her kesim tarafından sevilen birisi olan Dr. Mutlutürk'ün bu sabaha karşı kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastahanesi'nde  hayata veda ettiği öğrenildi.

 

Dr. Mutlutürk'ün cenazesi yarın  (08 Aralık Pazar) öğle namazının ardından Narmanlı Cami'den son yolculuğuna uğurlanacak.

 

Erzurum Post olarak Dr.Uğur Mutlutürk'e Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınları, sevenleri ve sağlık camiasına başsağlığı dileriz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
MorSektor