Siyaset Haber Girişi : 02 Haziran 2021 17:46

DEVA Partisi'nden Tekman'a çıkarma

DEVA Partisi'nden Tekman'a çıkarma
DEVA Partisi il başkanı Vahit Bingöl, İl yönetimi ile Tekman'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Erzurum Post-DEVA Partisi il başkanı Vahit Bingöl, İl yönetimi ile Tekman'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Yarın seçim olacakmış gibi çalışan Vahit Bingöl, yaptığı açıklamada; ‘’Bizler seçim zamanı vatandaşımızı hatırlayan zihniyete sahip değiliz. Bugün, yarın ve gelecekte her an halkımızın yanında onlarla iç içe olacağız. Siyasetçinin işi dert anlatmak değil dert dinleyip çözüm üretmektir. Gittiğimiz her yerde çaldığımız her kapıda, yurttaşın derdini dinliyoruz. İnsanlar ekonomik olarak büyük sıkıntı içinde. Yarına dair umutlarını tükenmiş durumda. Adalet mekanizmasına inançlarını yitirmişler. Sokakta karşılaştığımız işsiz birçok genç var, içlerinde iki ve hatta üç üniversite bitirenler var. İşsizlik nedeniyle Üniversite hayatı boyunca aldıkları kredilerini ödeyemedikleri için birçoğu icra takibinde. Bizler iktidar olduğumuz zaman bunlara da çare bulacağız.

 

 

Öte yandan çiftçilerimiz destek ve kredi bulamadıkları için göç etmek zorunda kaldı. Tarıma ciddi destekler olsaydı eğer, birçok ürünü dışarıdan ithal etmek zorunda kalmazdık. Doğru teşvik ve destekler olsaydı ülkemize fazlası yetecek ve hatta ihracat rekoru kırdıracak tarım arazilerine sahibiz. Çiftçilerimizin birçoğunun ödeyemedikleri krediler yüzünden birçok sıkıntı yaşıyor. Esnafımızın hali malum. Bugün Tekman ziyaretimizde esnafımızın da sıkıntılarını dinledim. Bir yıldan fazladır destek alamayan birçok esnaf kredi batağına bulaşmış durumda. Esnafımızla sohbet ederken bazen o kadar duygulanıyorum ki, bizim milletimizin hakkı bu değil. Bu vefakâr, bu kalbi vatanı için atan insanlarımıza yapılan haksızlıkları dinlerken boğazım düğüm düğüm oluyor. İnsanlar bırakın para kazanmayı, siftah açmayı bile büyük bir lütuf olarak görüyor. ''Bu mudur devletimize yıllardır yaptığımız hizmetlerin karşılığı?'' diye sistemlerde bulunuyorlar.

 

 

Allah'ın izniyle iktidar olduğumuz gün aynı bugün olduğu gibi hatta daha fazla enerji harcayarak kapı kapı dolaşıp halkımızın yanında olacağız. Bizler dert anlatıp, sorun üreten bir iktidar olmayacağız. Dert dinleyip sorun çözen iktidar olacağız.’’

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.