Siyaset Düzenleme Tarihi : 08 Ekim 2020 19:51 Haber Girişi : 08 Ekim 2020 19:53

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Erzurum'a geliyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Erzurum'a geliyor
Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl,  Aziziye İlçe Başkanı  Emin Bucuğa, Yakutiye İlçe Başkanı Samet Tosun İl Yönetim Kurulu üyeleri, Celal Zonguldak, Emre Okumuş ve Latif Maskan  ile birlikte Erzurum Post'u ziyaret etti.

Erzurum Post- DEVA (Demokrasi ve Atılım Partisi) Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl Aziziye İlçe Başkanı  Emin Bucuğa, Yakutiye İlçe Başkanı Samet Tosun İl Yönetim Kurulu üyeleri, Celal Zonguldak, Emre Okumuş ve Latif Maskan  ile birlikte Erzurum Post'u ziyaret etti. 

 

 


DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, ziyaretinde Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'a, Genel Başkan Ali Babacan'ın 17 Ekim'de gerçekleştireceği Erzurum ziyareti ve kongre süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

 

 

Başkan Bingöl, "Türkiye'nin ve Erzurum'un içerisinde bulunduğu tüm sorunlara deva  olmak için yola çıktık. Partimizin kurluş sürecinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağman hemşehrilerimizden yoğun ilgi görüyoruz.  Bizim ortak paydamız Erzurum, bizler siyasiler olarak şehrin her türlü sorununun çözümü noktasında elimizi taşın altına koymaya hazırız.  Çok yoğun ilgi ve destek görüyoruz. Şu anda 17 ilçemizde teşkilkatlarımızı kurduk, kongrelerimizi yaptık. 17 Ekim'de Gernel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın katılımı ile Erzurum İl Kongremizi gerçekleştireceğiz.  Bize gösterdikleri  yoğun ilgi ve  desteklerinden dolayı tüm Dadaşlara, Erzurumlu hemşehrilerime teşekkür ediyorum " diye konuştu. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.