Siyaset Haber Girişi : 07 Haziran 2021 20:03

DEVA Partili Bingöl: Bu kadar teşvik kime gitti?

DEVA Partili Bingöl: Bu kadar teşvik kime gitti?
Anadolu'da büyükbaş hayvancılığın kalbi olan Erzurum'a dışarıdan et alındığını anlatan DEVA Partisi İl Başkanı Bingöl, ''Televizyonlardan şunları bunları yaptık diye nutuk atanlara sesleniyorum, bu kadar teşvik kime yapıldı, bir iktidar bu kadar mı halkın

Erzurum Post-Dünyaya et ihraç eden Erzurum'a, şimdi dışarıdan et geldiğini belirten DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, ''İktidarın çiftçiye verdiği milyarlarca dolarlık teşvikler kimlere gitti?'' diye sordu.

 

 

''ET İHRAÇ EDEN ERZURUM DIŞARIDAN ET ALIYOR''

 

DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, Erzurum'da hayvancılığın merkezi olan Hınıs ilçesinde çiftcilerle buluştu. İlçe halkı ve esnafı da ziyaret eden Bingöl yaptığı açıklamada, ''Bizim tüm sevdamız vatanımız. Bu uğurda çalmadık bir kapı bırakmayacağız. Hangi görüşten olursa olsun, herkesi dinleyip sıkıntılarına ortak olacağız. Yurttaş gerçekten zor durumda. Bir zamanlar yurtdışına et ihraç eden Erzurum'da hayvancılık bitmiş durumda. Büyükbaş hayvancılığın kalbi olan şehrimiz dışarıdan et alıyor. Besicimiz perişan, Hayvanına yem parası bulamıyor. Televizyonlardan şunları bunları yaptık diye nutuk atanlara sesleniyorum, hep bahsettiğiniz milyonlarca dolarlık teşvikler kime yapıldı? Gelin Hınıs'ta ki çiftçinin halini görün. Bir iktidar bu kadar mı halkından kopuk olur?'' dedi.

 

 

''SİYASETCİNİN İŞİ İNSANI SÖMÜRMEK DEĞİL''

 

Doğu Anadolu Bölgesi genelinde bir kuraklık yaşandığını ifade eden Bingöl, ''Dünya'da birçok ülke bunu teknolojik yöntemlerle çözdü ve bu çözümlerin maliyeti çok düşük. Suni gündem oluşturanlar neden gerçek ve çözülmesi çok kolay sorunları görmezden geliyorlar? İnsanımız tedirgin, yarına dair endişe içindeler. Siyasilerin işi insanları sömürmek değil, onlara hizmettir'' diye konuştu.

 

 

"YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ KAPI KAPI GEZECEĞİZ"

 

Bingöl şöyle devam etti: ''Yarın seçim olacakmış gibi kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz. Bize oy versin vermesin, halkımıza hizmet için ne gerekiyorsa yapacağız. Vatanımızın faydasına olan, her görüşe saygı duyup her fikre değer vereceğiz. Sadece bize oy verenlerin değil, tüm Türkiye'nin partisi olacağız.’’

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.