Spor Haber Girişi : 20 Ekim 2024 18:19

Dadaş, Pendik deplasmanından 1 puanla dönüyor: 0-0

Dadaş, Pendik deplasmanından 1 puanla dönüyor: 0-0
Trendyol 1.Ligin 9’uncu haftasında Erzurumspor, deplasmanda karşılaştığı Pendikspor ile 0-0 berabere kaldı.

Erzurum Post-Son 3 haftada aldığı seri galibiyetler ile zirve yarışına ortak olan Erzurumspor FK, çıktığı Pendik deplasmanından 1 puanla dönüyor. Mavi-beyazlı taraftarlara ayrılan tribünlerin ful çektiği Pendik Statında her iki yarıda da gol sesi çıkmayınca taraflar 1’er puan ile sahadan ayrılmak zorunda kaldı. Bu maça kadar 5 galibiyet, 3 mağlubiyet alan ve hiç beraberliği olmayan Dadaşlar, bu maçla ilk defa da eşitliği tatmış oldu. 15 puanı bulunan mavi-beyazlılar, aldığı bu beraberlikle zirvedeki yerini korurken, puanını 16 yaptı.

 


Mavi beyazlı ekipte önce Furkan’ın sonra da Giorbelidze’nin kafa vuruşları üst direkten döndü. Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu maçı Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal ile beraber tribünden takip etti.

 


Erzurumspor FK bu sezon Trendyol 1. Lig’de ilk kez berabere kaldı. Daha önceki 8 maçtan 5 kez galip 3 kez de mağlup ayrılan mavi beyazlılar bu sezonki ilk beraberliğini aldı. 

 

Mavi beyazlı ekipte Teknik Patron Hakan Kutlu Sefa’yı 4 maç sonra ilk 11 de sahaya sürdü. Ligdeki ilk 4 maçta 11 başlayıp sonraki 4 maça sonradan girme fırsatı bulan Sefa Akgün, Azabuike’nin geçen hafta Boluspor maçında kırmızı kart gömesiyle tekrar 11 de forma giyme şansı buldu. 

 

 

 

MAÇTAN DAKİKALAR

 

4. dakikada Siltaş Yapı Pendikspor’da Gökcan sağ kanattan ceza sahası içine doğru ortaladı. İyi yükselen Topalli’nin kafa vuruşuşunda top kalenin solundan auta çıktı.

 

27. dakikada Erzurumspor FK’da Sefa Akgün topu orta sahadan savunma arkasındaki Mamba ile buluşturdu. Mamba’nın aşırma şutunda kaleci Erdem başarılı oldu. Top ikinci kez önünde kalan Mamba bu kez de yerden vurdu. Kaleci Erdem’in yine başarılı olduğu pozisyonda dönen topa Roshi gelişigüzel bir şut çekti ve auta gönderdi.

 

45. dakikada ilk yarının sonuna 4 dakika oynanmayan süre ilave edildi.

 

45+4. dakikada Erzurumspor FK’da Teklic ceza sahası içine doğru derin bir pas gönderdi. Topla buluşan Mamba kaleci ile karşı karşıya pozisyonda çerçeveyi bulamadı. Top direğin yanından auta çıktı.

 

 

İKİNCİ YARI

 

69. dakikada Erzurumspor FK’da Orhan orta sahadan ceza sahasına doğru ortasını yaptı. Topa iyi yükselen Eren Tozlu’nun kafayla  vuruşu, az farkla auta çıktı.

 

80. dakikada Siltaş Yapı Pendikspor’da Eze pasını ceza sahası önündeki Hasan’a aktardı. Hasan’ın hiç beklemeden attığı şut auta çıktı.

 

81. dakikada Erzurumspor FK’da Orhan sağ kanattan orta yaptı. Giorbelidze’nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü.

 

 

MAÇIN KARNESİ

 

Stat: Siltaş Yapı Pendik Stadyumu

Hakemler: Oğuzhan Aksu, Mehmet Şengül, Onur Gülter

 

Pendikspor: Erdem Canpolat, Samet Asatekin (Furkan Doğan dk. 76), Berkay Sülüngöz, Welinton, Gökcan Kaya, Hasan Kılıç, Mesut Özdemir, Kappel (Del Valle dk. 46), Bekir Karadeniz (Sandro Lima dk. 66), Topalli (Enes Keskin dk. 84), Eze (İbrahim Akdağ dk. 84)


Teknik Sorumlu: Sedat Ağçay

 

Erzurumspor: Ataberk Dadakdeniz (Göktuğ Bakırbaş dk. 46), Roshi, Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Yakup Kırtay, Giorbelidze, Crociata, Sefa Akgün, Teklic (Celal Hanalp dk. 88), Eren Tozlu (Koray Kılınç dk 90+5), Mamba (Furkan Özhan dk. 70)


Teknik Direktör: Hakan Kutlu

 

Sarı Kartlar:  Hasan Kılıç(dk. 83), Furkan Doğan( dk.90) Siltaş Yapı Pendikspor, Mamba (Dk. 11), Sefa Akgün (dk.53), Teklic (dk. 61),Mustafa Yumlu(dk. 90) Erzurumspor FK, 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.