Spor Düzenleme Tarihi : 10 Temmuz 2020 15:14 Haber Girişi : 10 Temmuz 2020 15:19

Dadaş'in imha planı hazır!

Dadaş'in imha planı hazır!
Pazar günü Süper Lige yeniden dönme mücadelesinde son virajı dönecek olan BB Erzurumspor, galibiyete kenetlendi. Dadaşların hocası Mehmet Özdilek, rakibi imha edecek planlarını hazırladı.

Erzurum Post-Pazar günü ligin 33. Haftasında Ege temsilcisi Altay’a konuk olacak olan BB Erzurumspor, şampiyonluk yolunda son virajı dönmek istiyor.

 

Giresun galibiyetinin morali ile Altay maçına bilenen Dadaşlar, bugün kendi evindeki son önemli antrenmanını yapacak. Mavi-beyazlılarda Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Süper Lig yolundaki 180 dakikalık raundun ilk 90 dakikalık randevusuna çıkacakları Altay maçını kayıpsız geçmek için planlar yapıyor.

 

Mavi-beyazlıların tecrübeli hocası Altay’ı devirme planlarını yaparken, oyuncularına zorlu doksan dakikanın önemini anlatıyor.

 

Dadaşların hocası, “Bu şehir şampiyonluğu hak ediyor. Pazar günü Altay engelini geçerek şampiyonluk için son düzlüğe çıkmak istiyoruz. Şampiyonluk için sizlere güvenim tam. Bu camiayı ve taraftarımızı mahcup etmeyeceğiz” dedi.

 

Moraller süper

 

Altay maçının önemini ve zorluğunu bilen oyuncularda yoğun bir tempoda hazırlanıyor. Koca bir sezonun meyvesini İzmir deplasmanında toplamak isteyen Erzurum ekibi, galibiyete odaklanırken, futbolcuların Ege deplasmanı öncesinde oldukça istekli ve moralli oldukları görüldü.

Teknik Heyette futbolcularına stresten uzaklaşmaları için keyifli antrenmanlar yaptırıyor.  Mavi-beyazlılar, “Artık ayağıma kadar gelen son şansı tepmeyeceğiz. Erzurum halkını 180 dakika sonra sokağa dökeceğiz” diye konuştular. Nurullah  PALA/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mevlüt Tercan 10 Temmuz 2020 23:36

    Doğru konuşmak gerekirse şansımşz pek yok gibi, şallah yaalirim.