Erzurum Haber Girişi : 03 Aralık 2020 14:02

Büyükşehirin alternatif yolu bahçe duvarına takıldı!

Büyükşehirin alternatif yolu bahçe duvarına takıldı!
Büyükşehir Belediyesinin Yakutiye'yi Palandoken'e bağlayacak olan yeni cadde bakın neden açılamıyor?
Büyükşehirin alternatif yolu bahçe duvarına takıldı!

Erzurum Post-Büyüykşehir Belediyesi'nin Yunus Emre Mahallesi'nde Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ait alanın bir kısmını kamulastirarak Kayak Yoluna alternatif ikinci bir yol açma projesi bahçe duvarına takıldı.

 


Yol güzergahındaki bir bina sahibinin mülkünü yıktırmaması ve Büyüykşehir Belediyesi ile anlaşamaması sonucu ulaşıma açılması planlanan yol bir türlü tamalanamıyor.

 

Tüm alt yapısı tamamlanan yolun ucunda engel olarak duran ev ve bahçe duvarını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını dile getiriyor. Vatandaşlar, bölgedeki trafik yoğunluğunu ciddi şekilde azaltacak altarnatif yolun tamamlanması için sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını bekliyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yakup CEMİL 03 Aralık 2020 23:42

    Devlet kurumunun mülkünü bir başka devlet kurumu nasıl kamulaştırabilir? Burada bir kavram karmaşası var. Ya becayiş yapılmıştır ya biri mülkünden feragat edip devretmiştir. İkincisi belediye bu yeni caddenin alt yapısını tamamladı yazmışsınız! Bir yolun alt yapısı sadece dolgusu değildir. Rogarı, drenaj kanalı vs gibi işler bütünüdür. Ancak belediye sadece gaö yolun dolgu tabakalarını yaptı herhangi bir alt yapı çalışmadına ben denk gelmedim. Şayet yapmışsada peşinen özür dilerim. Üçüncü konu vatandaş ile anlaşılamaması hususu! Koca belediye yol inşaatına başlamadan kamulaştırma işini halletmeliydi değilmi?