Bölge Haber Girişi : 12 Haziran 2021 14:14

Başkan Tunç Soyer'e Ezurum'da yoğun ilgi...

Başkan Tunç Soyer'e Ezurum'da yoğun ilgi...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki kardeş şehir Ardahan ile işbirliğini geliştirmek için düzenlediği program öncesinde Erzurum'a geldi.

Erzurum Post-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 'Kardeş Kent Uygulaması' için Ardahan'a düzenlediği ziyaret öncesi Erzurum'a uğradı. Başkan Soyer'i Erzurum Havaalanı'nda Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz'un yanı sıra CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Erzurum İl yöneticileri ve ilçe başkanları çiçekle karşıladı.

 

 

''ZOR GÜNLERİ AŞACAĞIZ''

 

Başkan Soyer, Erzurum'da esnafı ziyaret etti. Koronavirüs salgınıyla birlikte derinleşen ekonomik krizden ciddi şekilde etkilendiklerini belirten esnaf, Soyer’e yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Başkan Soyer de esnafa umutlu olmalarını, zor günleri aşacaklarını söyleyerek moral verdi.

 

 

YAKUTİYE MEDRESESİ'Nİ GEZDİ

 

Tunç Soyer, Erzurum'un tarihi simgelerinden olan ve her yıl binlerce turist tarafından ziyaret edilen Yakutiye Medresesi'ni gezdi. Soyer, ardından CHP Erzurum İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Bülent Oğuz ve il yönetiminden kentteki gelişmelere yönelik bilgi aldı.

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e, Doğu Anadolu turunda CHP Parti Meclisi Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe de eşlik ediyor.

 

 

ARDAHAN'DA ÜRETİM VE İŞSİZLİĞE DESTEK OLACAK

 

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 'İzmir-Ardahan Kardeş Kent Projesi' kapsamında Tunç Soyer'in 13 Haziran'a kadar Ardahan'da yapılacak bir dizi ortak çalışmaya katılacağını söyledi.

 

Başkan Demir, ''Her alanda proje ve yardımlaşma konularında yapacağımız çalışmalar için, kentimize gelen başkanımız ve ekibine hoşgeldiniz diyorum. Ülkemizde 'Kardeş Kent' uygulamasının en güzel örneğini Ardahan'da sergileyeceğiz.İzmir Büyüykşehir Belediyesi ile başta tarım hayvancılık olmak üzere kooperatifcilik alanında işsizlik ve üretime yönelik önemli projelere imza atacağız'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.