İlçeler Düzenleme Tarihi : 22 Mart 2021 16:30 Haber Girişi : 22 Mart 2021 18:01

Başkan Sunar: Meselemiz gönülleri kazanmak

Başkan Sunar: Meselemiz gönülleri kazanmak
Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt'a özel açıklamalarda bulunan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, “Palandöken’i marka ilçe hedefine ulaştırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Erzurum Post- Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, “Palandöken’i marka ilçe hedefine ulaştırmayı amaçlıyoruz. Palandöken, sokak sokak, mahalle mahalle Ak Belediyecilik eserleriyle bezeniyor. Bu başarı için bize imkan, destek ve fırsat tanıyan herkese ve her kesime minnettarız” dedi.


Başkan Sunar, “Meselemiz gönüller kazanmak, gönüllere girmek, halkımızın bize gösterdiği teveccüh ve güvene layık olmaktır. Hedefimiz Hakkın rızasını kazanmak, halkın bize verdiği göreve layık olmaktır.’’ dedi.

 

 

SALGINLA MÜCADELE


Kovid-19 salgını nedeniyle zor bir yıl geçirdiklerini ifade ederek salgınla mücadele noktasında belediyenin yürüttüğü çalışmaları anlatan Başkan Sunar, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemize de musallat olan Kovid-19 salgını sebebiyle, endişeli ve sıkıntılı bir süreç geçirdik. Acı kayıplar yaşadık, zor saatler geçirdik. Pandemi yuvalar yıktı, sosyal ve ekonomik insicamımızı olumsuz etkiledi.

 

Dükkanına gidemeyen esnafa, tezgahını açamayan zanaatkara, tarlasından uzak kalan çiftçiye, işinden ayrı düşen işçiye, süreci endişeyle izleyen emekliye, toplumun her kesimine eşsiz bir vefa gösteren hükümetimiz, örnek bir disiplin ve kararlılık sergiledi. Palandöken Belediyesi olarak bizler de aynı disiplin ve kararlılıkla mücadelemizi sürdürdük, sürdürüyoruz. Dikkatler Palandöken’de toplandı, dayanışmanın adresi Palandöken oldu. Her vatandaşımıza ulaşıp gönlüne dokunmak, derdine derman olmak için kısa adı PALTİM olan Palandöken Belediyesi Toplum İletişim Merkezini çok daha aktif hale getirdik. 368 bin 740 talebe PALTİM vasıtasıyla cevap verdik. 500 bini aşkın maske üreterek ilçe sakinlerimize ulaştırdık. 15 Bin 418 noktayı dezenfekte ettik. Korona virüs ile mücadelede, etkin ve kararlı yaklaşımımız ilk günkü gibi aynı ciddiyet ve titizlikte devam ediyor” diye konuştu.
 

 

3 PRESTİJ CADDE HİZMETE AÇILDI


Merkez ve kırsal mahallelerde önemli faaliyetlere imza attıklarını da anlatan Başkan Sunar, “Abdurrahmangazi mahallemizde onlarca sokağı yenilerken aynı zamanda semte prestij kazandıran caddeyide trafiğe açtık. Yine Hüseyin Avni Ulaş Mahallemizde iki prestij projemizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk’’ dedi.

 


PALANDÖKEN’İN NEFES PROJESİ KENT ORMANI VADİ


2021 yılı içerisinde Kent ormanında ‘Vadi Palandöken Nefes Projesi’ni hayata geçirmenin heyecanını yaşadıklarını söyleyen Başkan Sunar, projenin belediyenin kendi imkanlarıyla ilerlediğini anlattı.  Sunar, “Projemizin ilk etabına, dağınık halde olan dereleri bir noktaya taşıyarak başladık. 3 doğal havuz oluşturduk. 23 dönümlük yamaç alanda yeşillendirme ve ağaçlandırma faaliyeti yürüttük. Restoran ve kafeterya, yaz ve kış bahçeleri oluşturmak için gerekli alanları belirledik. Erzurum’un turizmde sesi olan Palandöken, projemizin nihayete ermesiyle ilimizin nefesi de olacak.” diye konuştu

 

 

2 PROJEMİZ YATIRIM AŞAMASINDA


İlçe ekonomisine ciddi katkı sağlayacak, kadın istihdamı da oluşturacak iki projelerinde yatırım aşamasına geldiklerini paylaşan Başkan Sunar, “İlçemizde hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlarımızın elde ettikleri süt ve süt ürünlerini en doğru şekilde değerlendirip pazara sunmaları noktasında hazırladığımız ‘Maksut Efendi Mahallesi Üreten Kadınlar’ projemizin sözleşmesini KUDAKA ile imzaladık. Yine Hayvansal atıkların değerlendirilmesi için hazırladığımız ‘Palandöken Belediyesi Hayvan Atığı Biyogaz Dönüşüm Tesisi’ projemizde de son geldik’’ dedi.


Palandöken Belediye Başkan Sunar, Palandöken’i huzur dolu yaşam alanlarıyla, cazibe merkezi yapacak proje ve yatırımlarla buluşturmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.