Siyaset Haber Girişi : 19 Haziran 2020 17:46

Bahçeli açıkladı: MHP’de kurultay tarihi belli oldu

Bahçeli açıkladı: MHP’de kurultay tarihi belli oldu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Partimizin 13. Olağan Büyük Kurultayı’nın 14 Mart 2021 tarihinde yapılması da görüşülmüş ve karara bağlanmıştır" açıklamasında bulundu.

Erzurum Post-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından kurultay tarihini açıkladı.

Bahçeli’nin açıklamaları özetle şöyle:

* Partimiz, içinde milletin olmadığı hiç bir hedefi asla kabul etmeyecektir. Türk milletinin milli ve manevi değerler manzumesinin tamamını tefekküründe toplayıp siyaset yapan partimiz, bu yönüyle toplumsal merkezin de siyasi temsilcisidir. Görevimiz ağır, bir o kadar da kutsaldır.

KURULTAY TARİHİ

* Covid-19 salgınından dolayı ara vermek durumunda kaldığımız Merkez Yönetim Kurulu Toplantımız vesilesiyle ifade ettiğim meseleler ayrıntılı şekilde değerlendirilmiş, bundan sonraki siyasi gündem ve çalışmalarımız üzerinde görüş birliği sağlanmıştır. Partimizin 13. Olağan Büyük Kurultayı'nın 14 Mart 2021 tarihinde yapılması da görüşülmüş ve karara bağlanmıştır.

TAKVİM PAYLAŞILACAK

* Sırasıyla yapılacak ilçe ve il kongrelerimizin hazırlanmış takvimi de zamanı geldiğinde paylaşılacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi algı operasyonlarına, batakhaneye dönen sosyal medya oyunlarına, ısmarlama ve ipotekli kamuoyu araştırma şirketlerine aldırış etmeden Cumhur İttifakı'nın itibar ve iradesiyle zamanında yapılacak seçimlere hazırlanacak, şeytana da külahını ters giydirecektir.

“NÖBETLEŞE DEVRİYE”

* Partimiz üzerinde plan yapan, şehidin şühedanın hatıralarına leke süren, içimizde seri nifak üretimine meyleden her kim olursa olsun ayıklanıp aramızdan ve gönlümüzden uzaklaştırılacaktır. Gayemiz büyük Türkiye'ye bağımsızlık ve beka içinde ulaşmaktır.

* Yüksek hedeflerimizi, geçmişle geleceği bağlayan müstesna ülkülerimizi sabote etmek, sekteye uğratmak ve önünü kesmek için nöbetleşe devriye turuna çıkanlar asla başarılı olmayacaklardır

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.