Elmalı'dan Erzurumşehir SK hamlesi: Hedef BAL Ligi

Erzurumspor'a verdiği destekler ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Avukat Ebubekir Elmalı, Erzurumşehir SK ile örnek bir projeye imza attı. 

Erzurum Post-Erzurumspor'a verdiği destekler ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Avukat Ebubekir Elmalı, Erzurumşehir SK ile örnek bir projeye imza attı.  Erzurumşehir SK  Başkanı Ahmet Demir ile birlikte ortak basın açıklaması yapan Avukat Elmalı, hedeflerinin sürdürülebilir şartlar içinde Erzurumlu gençlere destek olamak olduğunu söyledi. 

 

 

"1 MİLYON EUROLUK BÜTÇE PLANLADIK"

 

Erzurmşehir Spor Kulübünü Türkiye liglerinde en iyi yere getirmek için yola çıktıklarını anlatan Elmalı, “Bu bir hayal değil. Erzurum her şeyin en güzelini hak ediyor. Erzurumşehir SK bu manada güzel bir örnek olacak. Öncelikli hedefimiz  Erzurumşehir SK ile BAl ligine çıkmak. Bu amaçla 1 milyon euroluk bir bütçe planladık. Bu bütçe hedeflerimizin gerçekleşmesi anlamında aşamalı olarak kullanılacak bir finansmanı içeriyor"dedi.

 

 

"ERZURUM İNSANINA NE YAPSAK AZDIR"

 

Erzurum'da başta amatör spor dalları olmak üzere bir çok anlamda sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmenin yanından, Erzurumşehir SK'nın  ayrı bir süreç olarak yoluna devam edeceğını  ifade eden Elmalı, "Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmakla birlikte onların profesyonelliğe giden yollarda yalnız kalmamalarını sağlamış olacağız. İnşallah çıktığımız bu yolda bize güvenenlere mahçup olmayız. Erzurum ve Erzurum insanına ne yapsak azdır. İmkanlarımızı bu şehir için harcamaya ve emek vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

 


08.10.2024 15:02:49