Avukat Elmalı'nın çağrısı Erzurum'da gündem oldu!

Erzurumlu hukukçu ve siyasetçi Ebubekir Elmalı, evlenecek gençler için yeni bir akım başlattı. Elmalı'nın çağrısı Erzurm'da bir anda gündem oldu.

Erzurum Post-Yeniden Refah partisi (YRP) Genel Merkez Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Ebubekir Elmalı 10-29 Ağustos arası Erzurum’da evlenecek olan çiftlere talep etmeleri doğrultusunda Mercedes marka aracını gelin arabası olarak tahsis edeceğini duyurdu. 


Elmalı,  sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile çiftlere tahsis edeceği aracının süslemesini de kendisinin yaptıracağını ve özel şoför vereceğini belirtti.

 

"BAŞKANIMIZDA TGG ARACINI TAHSİS ETSİN"

 

Hukukcu ve siyasetçi Elmalı, düğüne davet edilmesi halinde de çiftlere tam altın takacağını belirterek, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e de  bu challenge (akıma) katılması için çağrı yaptı. Elmalı yaptığı çağrıda, “Başkanımızda sadece pazar günleri için TOGG makam aracını gençlerin hizmetine tahsis etse ne güzel olur he mi? Ele hoşş…” ifadelerine yer verdi.

 

 

GENÇLER DÜĞÜN  DAVETİYESİ YAĞDIRDI 

 

Avukat Elmalı'nın, bu açıklaması kısa sürede Erzurumlu gençler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Evlilik hazırlığındaki gençler bir anda Elmalı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı çağrısına düğün davetiyelerini göndererek karşılık verdi.

 

Elmalı, yoğun ilgiye teşekkür ederek,  "Değerli dostlar ayın 17'sinden 29'una kadar tüm günler doldu. Teveccühünüz için teşekkür ederim.  Tüm düğünlere davet edildim, birinde de nikah şahidiyim. Çok neşeli bir yaz olacak. Hep erkek eviyiz." dedi.

 


02.08.2024 17:06:55