Spor Haber Girişi : 06 Ekim 2019 19:52

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: Erzurum'a kazanmak için gelmiştik!

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: Erzurum'a kazanmak için gelmiştik!
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu beraberlikle dönebilecekleri maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

 TFF 1. Lig’in 7. hafta maçında BB Erzurumspor seyircisi önünde ağırladığı Altınordu’yu 1-0 mağlup etti. BB Erzurumspor hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.


Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu beraberlikle dönebilecekleri maçtan mağlup ayrıldıklarını belirterek, “Maçtan önce maçın zor olduğunu biliyorduk. Erzurumspor düşük savunma iyi hücum yapan bir takımdı. Bizim için deplasmanda kazanmaya geldiğimiz bir maçtı. İlk yarıda topa sahip olduk ve rakibin dengesini bozduk.  Ama gol pozisyona giremedik.

 

Rakibin duran topta etkili olduğunu biliyorduk ve öyle gol yedik. Tempoyu yükseltmeye çalıştığımız zamanlar oldu. Bu anlamda üzgünüz. Beraberlikte dönebilirdik. Milli takım arasına giriyoruz. İyi yaptıklarımızda var, kötü yaptıklarımızda. Milli takım arasından sonra özlenen Altınordu’yu izletmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.