Spor Düzenleme Tarihi : 03 Ekim 2024 17:00 Haber Girişi : 04 Ekim 2024 13:17

Ahmet Dal: Başarının sırrı; Kenetlenme, mücadele ve sabır!

Ahmet Dal: Başarının sırrı; Kenetlenme, mücadele ve sabır!
Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, başarı sırrının kenetlenme, mücadele ve sabırdan geçtiğini söyledi.

Erzurum Post-Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, yeni transferlerin de katılımıyla basın toplantısı düzenledi. Transfer tahtasının kapalı olduğu süreci anlatarak yaşanan zorluklar anlatan Başkan Dal,  “Kenetlenme, mücadele ve sabır. Başarımızın sırrı bunlarda saklı. Hocamız Hakan Kutlu ve oyuncularımız tüm sıkıntılara ve çıkmazlara rağmen sabırla bekledi ve mücadele ettiler. Nihayetinde zor günleri aşarak buralara kadar geldik. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz. Bizim için ahde vefa önemli. Bu manada kimseye haksızlık yapmadık ve yapmayacağız. Özellikle altyapıya önem vererek kulübümüzü geleceğe taşımanın planlamalarını yapıyoruz" dedi.

 

 


Erzurmspor'un, zorlu ve çekişmeli bir ligde mücadele ettiğini hatırlatan Başkan Dal, “Bu sezonun başında, transfer yasağının da kaldırılmasıyla 17 transfere imza atarken 16 oyuncumuzla yollarımız ayırdık.

 

 

30 dosyayı çözerek taraftarımızın ve camiamızın beklentilerini yerine getirdik. Hep birlikte ve el birliği ile mücadelemizi sürdüreceğiz. Bize güvenenlerin emeklerini boşa çıkarmayacağız. Bu arada statla alakalı sorunumuzun da bir an önce çözüme bağlanması elzemdir” diye konuştu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.