Spor Haber Girişi : 15 Mart 2020 23:04

Yılmaz Vural: Direk çıkma şansını yakaladık ve kaybetmek istemiyoruz

Yılmaz Vural: Direk çıkma şansını yakaladık ve kaybetmek istemiyoruz
TFF 1. Lig’i 28. hafta mücadelesinde Akhisarspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor golsüz berabere kaldı. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü maçı değerlendirdi.

Erzurum Post- Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Galibiyete daha yakın taraf olmamıza rağmen kazanamamanın verdiği üzüntüyü yaşıyoruz.'' dedi.

 

Tecrübeli çalıştırıcı Vural, maç sonu değerlendirmesinde şunları söyledi:

 

 ''Karşımızda ligin ikincisi olan çok güçlü bir rakip vardı ve bu ligin en az gol yiyen takımların başında geliyordu. Oynama mantıklarında da kapanma var, dolayısıyla buna müsait oyuncuları da var. Tabii ki bizde kontra atağa karşı tedbirli oynamak zorundaydık. O yüzden biz de pür dikkat içerisinde oynamaya çalıştık ve maalesef istediğimiz sonuca varamadık. Ben bugün kazanılmış 1 puanı kaybedilmiş 2 puan olarak görüyorum. Çünkü kazanabilmiş olsak aylar sonra lig ikincisi olmanın verdiği keyfi yaşayacaktık ve rakibimizi 1 puan geçecektik ve Bursaspor takımını da altımıza alacaktık. Ama maalesef bunu gerçekleştiremedik.

 

Oyuncularım çok üzüldüler ama tabi genel anlamda bakıldığında bu Pazar ve Çarşamba maçları çok kolay değil. Önümüzde hemen 5 gün sonra Cuma günü oynayacağımız Altay maçı var. Çok zorlu maçları arka arkaya oynayacağız. Ancak yapacak bir şey yok fikstür de böyle bir şansızlığımız olmuş. Direk çıkma şansını yakaladık ve kaybetmek istemiyoruz. Kalan 6 maçı da içeride dışarıda diye ayırmadan kazanmak istiyoruz. Alınacak 18 puanı da alırsak 63 puanla bu ligden ikinci olarak çıkarız. Dolayısıyla bu şansı sonuna kadar kullanmak istiyoruz. Olmazsa da 55 puan ve üstü ile bu ligde play-off oynarız. Tabii ki play-off kolay bir şey değil gönül istiyor ki Akhisarspor düştüğü gibi tekrar geri dönsün” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.